Hoppa till innehåll
Emploid logotyp

Area Account Manager - VS Truck

Ansök nu
Om rollen

I rollen som Area Account Manager blir du VS Trucks säljare med regionansvar för Skåne. Detta innebär att du kommer få möjligheten att tillsammans med dina tekniska kollegor bygga vidare på den redan etablerade kundstocken samtidigt som du kommer bearbeta och vidareutveckla affärer på nya kunder. Genom ett relationsbyggande arbete bearbetar du kundkontakter och ansvarar för hela säljprocessen från första kontakt med kund till färdigt projekt. I tätt samarbete med företagsledningen är du med och formulerar säljstrategier för Skåne, och säkerställer en trygg leverans mot kund. I ryggen har du säljkollegor i andra delar av landet, Eftermarknadschef och VD som löpande kommer stötta dig och bistå med information.

Mer ingående innebär tjänsten:
 • Identifiera och bearbeta affärsmöjligheter hos befintliga kunder och utveckla nya kundsamarbeten
 • Driva säljprocessen från första kontakt med kund till stängd affär och därefter ansvara för att professionell kunddialog fortlöper
 • Administrera offerter, kostnadsförslag och finansieringslösningar
 • Medverka kring att formulera säljstrategier för din region
 • Säljadministration i VS Trucks CRM-system
Ditt kontor har du på VS Trucks anläggning i Eslöv och du kommer att rapportera till företagets VD som är placerad på samma ort.

Om dig

Vi söker dig med ett högt personligt driv och som ständigt strävar efter att röra dig framåt. En entreprenöriell anda genomsyrar ditt arbete, och du är inte rädd för att testa nya vägar för att nå dina mål. Med ett stort mått av teknisk nyfikenhet tar du dig an ditt arbete, där du vill kunna sätta dig in i allt från VS Trucks produktutbud till hur deras kunder fungerar. Eftersom du kommer arbeta relationsbyggande är det viktigt att du är trovärdig i din kommunikation och inger trygghet till dina kunder.

Därutöver är det för tjänsten viktigt med:
 • Dokumenterad erfarenhet inom försäljning av maskinella produkter
 • Erfarenhet av offerthantering, affärsförslag och finansieringslösningar
 • Stort tekniskt intresse
 • Goda datorkunskaper och kunskaper av arbete i ett CRM-system
 • Flytande i svenska och engelska
 • Körkort B
Övrig information

Start: Enligt överenskommelse

Plats: Eslöv

Omfattning: Heltid

Arbetstider: Måndag-fredag

Lön: Enligt överenskommelse

Övrigt: Förmånsbil ingår

Bakgrundskontroll kommer genomföras på de kandidater som går vidare i processen.

Om du har frågor om tjänsten ber vi dig att maila ansvarig rekryterare Anders Romberg på anders.romberg@emploid.se. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval.

Välkommen med din ansökan!

Sökord: Area sales manager, sales manager, teknisk säljare, technical sales, säljspecialist, teknisk säljspecialist, truck, maskin, entreprenad, Malmö, Stockholm, Göteborg, rekrytering
Mer info
Område
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
13 okt. 2023 (15 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Emploid har nu fått det stora nöjet att bistå VS Truck i deras rekrytering! VS Truck säljer truckar, erbjuder truckservice och lösningar inom logistik. De senaste åren har dom dubblat omsättningen och expanderat till nya regioner. Genom agenturen för flera kända märken som Doosan, Crown och Pramac är dom en etablerad aktör. Dom har försäljningskontor från Eslöv i söder till Stockholm i norr samt en webbshop som också inbringar mycket affärer. Idag omsätter företaget 120 miljoner och har 50 anställda nationellt.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare