Hoppa till innehåll
Emploid logotyp

Arbetande arbetsledare - Qvesarum

Ansök nu
Om tjänsten

Som arbetande arbetsledare för Qvesarums serviceteam kommer ditt jobb att bestå av planering av monteringar och servicearbeten. Du fungerar som länken mellan produktionsavdelning, slutkund och serviceteamet. Detta då du utifrån leveransdatum på inkommande produkter planerar och schemalägger alla arbeten ute hos Qvesarums kunder. Montörsteamet som du leder består dels av tre internt anställda men också av fem externa resurser. Du själv kommer även till viss del behövas ute på fältet vid montering av exempelvis fönster och dörrar. Detta medför att tjänsten innebär både administrativt arbete och att du också trivs med att rycka in i det praktiska emellanåt.

Mer specifikt är arbetsuppgifterna
  • Planera och schemalägga montage och serviceuppdrag ute hos kund
  • Ta emot och hantera inkommande kundreklamationer
  • Installationsarbete inom fönster och dörr ute hos kund
  • Supporta produktionsavdelningen med praktisk information om produkterna
Din tjänst kommer att utgå från huvudkontoret i Slogstorp i Skåne och du förväntas genomföra två till tre projekt på annan ort per år.

Om dig

För att vara aktuell för denna tjänst har du
  • Erfarenhet av att arbeta som byggnadssnickare gentemot privatpersoner
  • Erfarenhet av montering av fönster och dörr
  • Erfarenhet av direkt kundkontakt
  • Goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift
  • IT-kompetens och förmåga att hantera administrativa arbetsuppgifter
  • B-Körkort
Som person har du en struktur och organisation som möjliggör att du kan hantera flertalet olika arbetsuppgifter under en arbetsdag. Du har lätt för att kommunicera med kunder och har en vilja att lösa problem på ett så bra sätt som möjligt för alla parter. Självklart är du driven, har ett högt kvalitetstänk och arbetar noggrant med både dina operativa arbetsuppgifter och efterföljande administration.

Övrig information

Start: Enligt överenskommelse

Plats: Slogstorp

Lön: Enligt överenskommelse

Om du har frågor om tjänsten ber vi dig att maila info@emploid.se så hjälper någon i teamet dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval.

Välkommen med din ansökan!

Sökord: Snickare, Arbetsledande, montör, servicesnickare, Serviceledare, installatör, träarbete, Eslöv, Höör, Hörby, Lund, Malmö, Sjöbo, rekrytering, heltid
Mer info
Område
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
23 juni 2023 (25 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Qvesarum startade år 2000 och är idag ett av de branschledande företagen i Sverige när det kommer till produktsegmentet specialanpassade ”high end” bygg-och inredningsprodukter. Qvesarum är ca 25 anställda i Sverige och har ett helägt dotterbolag i Indonesien med ca 100 anställda. Qvesarum har haft en tillväxt på c:a 30% per år de senaste fem åren och omsatte år 2021, 70 000 000. Utvecklingen är fortsatt expansiv. Deras kunder finns i hela Sverige och under de senaste 18 månaderna har dom även lanserat sin E-handel i Danmark, Norge och Tyskland.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare