Hoppa till innehåll
Consafe Logistics logotyp

Consafe Logistics söker Key Account Manager i Lund

Arbeta med försäljning av marknadsledande mjukvaruprodukter! Sök jobbet som Key Account Manager på Consafe Logistics i Lund, Skåne

Vill du som KAM vara med och bidra till effektivare logistiklösningar och få möjlighet att påverka våra kunders processer? Vi söker dig med intresse för affärsutveckling, IT, relationer och tekniska lösningar. Som Key Account Manager på Consafe Logistics i Lund, Skåne, har du möjlighet att bidra till vår fortsatt utveckling och tillväxt inom Warehouse Management Systems.

Ett sammansvetsat och engagerat gäng hälsar dig välkommen och tillsammans kommer ni utveckla affärerna genom gott samarbete och god mjukvarukompetens!

Ditt anställningserbjudande

Consafe Logistics erbjuder dig en affärsdriven roll som Key Account Manager i en expansiv bransch inom mjukvaruprodukter. Här får du möjlighet att arbeta med en kvalitativ produkt och utveckla affärerna för att effektivisera processerna hos våra kunder. Följ med på vår spännande tillväxtresa och bidra med dina försäljningskunskaper och ditt tekniska intresse för att vidareutveckla våra försäljningsprocesser och stärka våra kundrelationer.

Dina arbetsuppgifter

I rollen som Key Account Manager ansvarar du för ett antal stora kundkonton samt några mindre kunder inom en av våra divisioner i Sverige. Det innebär att du har ett försäljningsmål för dina kunder och ansvarar för avtals- och förhandlingsrutiner. Du arbetar dessutom med att:
  • Ansvara för att underhålla och utveckla samarbetet med några av våra kunder.
  • Bidra till framtidens utveckling av WMS (Warehouse Management System).
  • Säkerställa att vi ger våra kunder värde genom kombinationen av mjukvara, hårdvara och service.
  • Utveckla och genomföra strategisk och taktisk planering för att säkerställa lönsamhet och goda kundrelationer.
  • Vara i nära dialog med våra kunder för att identifiera, utveckla och stänga nya affärsmöjligheter.
  • Samarbeta inom organisationen för att kunna hantera kunders förväntningar av Consafe och förmedla en professionell bild av Consafe som marknadsledare.
Värt att veta

Som KAM är du en del av säljteamet för en av tre divisioner inom eftermarknad, som idag består av tre medarbetare som ska bli fyra. Inom respektive projekt samarbetar du nära projektledare, applikationskonsulter och utvecklare samt med dina kollegor inom nyförsäljning. Din nya arbetsplats är Consafe Logistics huvudkontor i Lund och du rapporterar till Division Manager.

Resor förekommer till viss del i tjänsten, omkring 4-5 gånger per månad, inom Sverige och Europa.

Våra förväntningar

Vi söker dig som har god erfarenhet av försäljning inom mjukvara / mjukvaruprojekt och har ansvarat för att utveckla kommersiella avtal för stora kundkonton, på såväl kort som lång sikt. Det är meriterande om du har en högskole- eller universitetsexamen som systemvetare eller ingenjör inom IT/Telecom och drivs av att jobba med försäljning och utveckla kundrelationer. Alternativt högskole- eller universitetsexamen inom ekonomi, men med erfarenhet och intresse av försäljning inom IT-system.

För att lyckas i rollen är det en förutsättning att du har förmåga och erfarenhet av att skapa kvalitativ besluts- och försäljningsdokumentation. Vidare har du goda kunskaper i svenska och engelska då kommunikation och dokumentation förekommer på båda språken.

Personlighetsmässigt trivs du med att proaktivt utmana och ta initiativ för att skapa goda förutsättningar för tillväxt och lönsamhet. Du är duktig på att kommunicera och har förmåga att skapa tillförlitliga och långsiktiga relationer såväl externt som internt med både kunder och kollegor. Du hittar framgångsrika avtal genom ditt kreativa sätt att hitta lösningar i kombination med din goda struktur.

Intresserad?

I den här rekryteringen är det vi på TNG som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Du söker enkelt via vårt ansökningsformulär med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Istället kan du kort i ansökningsformuläret motivera varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan i realtid via hemsidan. Tänk också på att söka jobbet snarast om du är intresserad! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Notera dock att vi inte kan ta emot några ansökningar via email. Vi hörs snart igen!
Mer info
Kontaktperson
Rebecca Andersson
Telefon
Email
Område
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
09 apr. 2023 (7 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

TNG: Specialister på fördomsfri rekrytering och bemanning TNG är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag och specialister på fördomsfri rekrytering. Vår vision är att se bortom fördomar vilket innebär att du söker jobb mer rättvist och fördomsfritt, vilket bidrar till en hållbar arbetsmarknad. TNG ser till kandidatens framtida arbetsprestation och kompetens, inte enbart CV-historik. Genom anonyma ansökningsprocesser, skräddarsydda arbetspsykologiska screeningtester och en transparent kandidatupplevelse utmanar TNG sina kunder att låta fakta gå före magkänsla, namn, ålder, kön och bakgrund när de rekryterar. Det bidrar till nya medarbetare och talanger, ökad mångfald, bättre lönsamhet och innovation hos våra kundföretag samt nya karriärmöjligheter för jobbsökare. Så här går det till när du söker jobb fördomsfritt: https://www.youtube.com/watch?v=ySMqqigPh10 TNG arbetar inom hela tjänstemannaområdet och har också rekryteringsspecialister inom TNG Tech, TNG IT Digital samt dotterbolaget Ada Digital. Företaget har kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, och Örebro, samt rekryterar och bemannar åt 400 kunder på 40 andra orter runt om i Sverige. Se alla våra lediga jobb just nu: https://www.tng.se/lediga-jobb Läs mer om vår fördomsfria rekryteringsprocess: https://www.tng.se/rekryterings-process Vill du jobba som konsult via oss? https://www.tng.se/jobba-som-konsult Vår hemsida: https://www.tng.se/

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare