Logistiksupport / Logistiksystemssupport - Consafe Logistics Group

Logistiksupport / Logistiksystemssupport - Consafe Logistics Group

Om tjänsten

I rollen som systemsupport kommer du bidra till kundnytta, kundnöjdhet och kundförståelse genom den systemsupport du ger. Du kommer ingå i ett sammansvetsat team där ni tillsammans stöttar kunderna i att lösa incidenter, undersöka grundorsaker och bidra till att kunderna får en större nytta av Consafe Logistics logistiksystem Astro WMS/WCS. Du kommer arbeta i en bred och varierad roll där dina analytiska färdigheter, problemlösningsförmåga och genuina intresse för lager, logistik och IT-system ständigt kommer sättas på prov. Du kommer ta ett stort ägandeskap över inkommande ärenden och hantera dom ”från början till slut”. Rollen är också kommunikativ, kundnära och med kontaktytor såväl internt som externt där det finns ett starkt uttalat fokus på service.

Din profil

För att vara aktuell för tjänsten krävs följande:
  • Erfarenhet som användare av ett logistiksystem (WMS/WCS) genom logistik-/lagerarbete eller som systemsupport.
  • Förståelse för system och applikationer genom användarerfarenhet och/eller utbildning
  • Flytande i svenska och engelska
Meriterande är följande:
  • Erfarenhet av Astro WMS/WCS
  • Förståelse om databaser och SQL
  • Förståelse för integration mellan IT-system och XML- transaktioner
Som person är du serviceminded, har ett logistiskt intresse och brinner för att lösa tekniska problem. Du har ambitionen att alltid leverera goda resultat och ser till att hjälpa kunderna till varje pris. Du har en arbetsmetodik som genomsyras av struktur, samt trivs med att ha många bollar i luften då du kommer att hantera flera parallella processer samtidigt. Du ser varje incident som en utmaning och ser lösningar framför problem där din noggrannhet blir avgörande. Då rollen innebär mycket samarbete med andra är det viktigt att du är en god kommunikatör och värnar om ett gott samarbete.

Övrig information

Start: Enligt överenskommelse

Plats: Lund

Arbetstid: Skiftarbete 06-22 fördelat på treskift

Lön: Enligt överenskommelse

Om du har frågor om tjänsten ber vi dig att maila info@emploid.se så hjälper någon i teamet dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval.

Välkommen med din ansökan!

Sökord: Lager, logistik, lagersystem, lagersupport, logistiksupport, Systemsupport, Application support, support specialist, teknisk support,

heltid, Lund, Malmö, Helsingborg, rekrytering
Mer info
Område Lund
Yrkesroll Data & IT, Transport & Logistik, Lager, Logistik, Support
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Emploid AB
Sista ansökningsdag 10 feb 2023 (1 dag kvar)

Om arbetsgivaren

Consafe Logistics är Europas ledande leverantör av lagerhanteringssystem. Vi levererar tillförlitliga, flexibla och smarta lösningar som skapar konkurrensfördelar för våra kunder över hela världen.

Med hjälp av vår expertis inom lagerhantering och ett starkt kundfokus levererar vi hållbara lösningar som passar alla lager, oavsett volym och komplexitet. Vi fokuserar på att optimera kundernas verksamhet och i kombination med mjukvaruutveckling i världsklass, ger det dig en konkurrenskraftig fördel. Det har vi gjort sedan 1978.

Consafe Logistics-koncernen har 400 anställda och huvudkontoret är placerat i Lund. Vi arbetar med våra globala kunder via våra lokala kontor i Sverige, Norge, Danmark, Finland, Nederländerna, Polen och Storbritannien.www.consafelogistics.com