Hoppa till innehåll
Bravura logotyp

Utvecklare inom IT-infrastruktur till solcellsföretag

Vill du utvecklas i ett tillväxtföretag inom en av de hetaste branscherna just nu, solceller? Har du goda kunskaper i SharePoint och vill förbättra IT-infrastrukturen för en hel organisation? Nu har du möjligheten att arbeta med innovativ utveckling i en kreativ roll där du får förbättra och utveckla deras digitala lösningar inom Office 365 och MS Dynamics.

Om tjänsten

Den här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos Alstra.

Om företaget

Alstra är ett solcellsföretag som är specialiserat på att hjälpa villaägare och lantbrukare att investera i kompletta solcellsanläggningar och laddboxar för elbilar. Du kommer att ingå i ett härligt gäng, med idag 50 kollegor. Företaget har över 30 års samlad erfarenhet från solcellsbranschen där de tillsammans har sålt, projekterat och installerat tusentals solcellsanläggningar i södra Sverige. Nöjda kunder och Alstras bidrag till ett fossilfritt Sverige är det som driver bolaget framåt.

Arbetsuppgifter

Som utvecklare har du ett helhetsansvar för Alstras IT-infrastruktur. Här arbetar du brett med allt från nyutveckling, förvaltning, automatisering och integrering av affärssystem, Dynamics-, Office 365- och SharePoint-lösningar. Genom en god förståelse för Alstras affärsmodeller och verksamhetsprocesser skapar du integrationer mellan affärssystem och Office 365 baserade lösningar vilket resulterar effektiva digitala affärsflöden.

Du arbetar tillsammans med ledningsgruppen där din funktion är att identifiera önskemål, behov och krav hos respektive avdelning. Du kommer därmed vara delaktig i hela kedjan från projektledning, kravställning till implementering och utvärdering

* Utveckling av en effektiv IT-infrastruktur för företaget
* Utifrån verksamhetsprocesser skapa integrationer mellan affärssystem och Microsoft 365-lösningar
* Skapa effektiva och automatiserade affärsflöden
* Ansvarig i hela kedjan från kravställning till utförande och utvärdering av projektet

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper

* Erfarenhet av utveckling av IT-infrastruktur och systemintegrationer
* Goda kunskaper inom Microsoftmiljö, gärna inom SharePoint, MS Dynamics och Office 365
* Goda kunskaper i svenska och engelska, i tal och skrift

Du tar stort ägandeskap för dina arbetsuppgifter, ser till att utförandet bli bra och säkerställer att allt blir slutfört i tid. Du håller alltid din deadline. Du kan göra det eftersom du planerar ditt arbete noggrant och ber om hjälp när det behövs. Du sätter alltid upp och håller tidsramen för dina uppgifter, och eftersom du arbetar på ett strukturerat sätt levererar du alltid ett bra resultat. Du motiveras av att lösa andras problem och anstränger dig för att leverera lösningar som underlättar för andra och verksamheten. Du tycker om att samarbeta, att lyssna på vad andra har att säga och du tycker att resultatet blir som bäst när ni jobbar tillsammans. Du har ett genuint intresse för affärer och sätter alltid verksamhetens lönsamhet första hand.

Övrig information

Start: Omgående med hänsyn till uppsägningstid
Plats: Halmstad eller Malmö
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Mer info
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
05 maj 2023 (38 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura levererar rekryterings- och bemanningslösningar inom hela tjänstemannaområdet, över hela landet.

Vårt mål är att förenkla rekryteringsprocessen, både för dig som söker nytt jobb och för de företag som vill anställa nya medarbetare. Genom att hålla en tydlig dialog, vara snabba och anpassningsbara samt med en passion för det vi gör säkerställer vi en framgångsrik rekryteringsprocess för alla parter.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare