Hoppa till innehåll
Bravura logotyp

Prototyptekniker / Elektrotekniker

Ansök nu

Vill du arbeta på ett innovativt och världsledande företag i framkant? Har du ett stort intresse för elektronik och teknik? Då kan tjänsten som Prototyptekniker/Elektrotekniker på Sigma Connectivity bli din nästa utmaning!

Om tjänsten

Det här är ett konsultuppdrag med goda möjligheter till överrekrytering. I den här rollen får du initialt en anställning hos Bravura, och det är uttalat att Sigma Connectivity har för avsikt att erbjuda dig anställning hos dem på sikt. Detta ger både dig och Sigma Connectivity en bra möjlighet att lära känna varandra samt utvärdera hur ni trivs med ert samarbete.

Om företaget

Sigma Connectivity är världsledande och skapar skräddarsydda lösningar för kunders individuella behov. På företaget skapas kompletta elektroniska lösningar, inbäddad elektronisk systemdesign, PCB design, tester och simulation. För att hitta bättre lösningar har Sigma Connectivity spetskunskap inom teknik och design.

Arbetsuppgifter

Du arbetar i prototypverkstaden på elektronikavdelningen med varierande arbetsuppgifter och tar dig an olika projekt från både interna och externa parter. I dina arbetsuppgifter ingår bland annat att bygga prototyper på kretskort, felsökningar och analysarbete av exempelvis fältreturer från kund. Vidare arbetar du med ombyggnation och att modifiera elektronik. Som prototyptekniker på Sigma Connectivity arbetar du i ett team på fyra personer.

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper

* Stort intresse för eletronik och teknik
* Grundläggande elektronikförståelse, med erfarenhet av lödning av ytmonterade komponenter.
* Meriterande med relevant högskoleutbildning, exempelvis högskoleingenjör, civilingenjör eller YH utbildning.
* Goda kunskaper i svenska och engelska, i tal och skrift.

För att trivas i rollen tycker du om att arbeta med varierande arbetsuppgifter samt motiveras av att agera problemlösande. Du tar stort ägandeskap för dina ansvarsuppgifter, utförandet av dessa och säkerställer att alla blir slutförda i tid. När det under tidsperioder blir stressigt har du förmågan att behålla lugnet och fortsätta arbeta strukturerat. Det är viktigt för dig att vara noggrann med detaljer i det dagliga arbetet och du lämnar inget ogjort. Vidare värdesätter du lojalitet och långsiktigt engagemang till företaget.

Övrig information

Start: Omgående med hänsyn till uppsägningstid
Plats: Lund
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: Prototyptekniker, prototyp, prototypverkstad, elektrotekniker, elektronik, tekniker, reparation, lödning, Prototype Technician, Electronic Technician, design, produktdesign, produktutveckling, Lund, Malmö, Skåne

Mer info
Område
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
16 nov. 2023 (47 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Bravura levererar rekryterings- och bemanningslösningar inom hela tjänstemannaområdet, över hela landet.

Vårt mål är att förenkla rekryteringsprocessen, både för dig som söker nytt jobb och för de företag som vill anställa nya medarbetare. Genom att hålla en tydlig dialog, vara snabba och anpassningsbara samt med en passion för det vi gör säkerställer vi en framgångsrik rekryteringsprocess för alla parter.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare