Hoppa till innehåll
Bravura logotyp

Projektledare till Software Point

Ansök nu

Är du en projektledare eller tycker det verkar spännande och söker nya utmaningar? Software Point söker en projektledare som kommer driva ett flertal kundprojekt tillsammans med teamet av kunniga utvecklare, applikations och lösningsarkitekter. Här får du möjlighet att arbeta mot en bredd av företag inom branscher som hälso- och sjukvård, läkemedel, bioteknik, energi och blir en väsentlig del i Software Points fortsatta utveckling.

Om tjänsten

Den här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos Software Point.

Om företaget

Software Point är en ledande leverantör av Laboratory Information Management System (LIMS) i Nordeuropa. Bolaget har levererat innovativa LIMS- och biobanklösningar till mer än 500 stora och små laboratorier till de flesta branscher inom den offentliga och privata sektorn, bland annat hälso- och sjukvård, läkemedel, bioteknik, energi, miljö, mat, skog, förpackning, stål och kemisk industri. Servicen omfattar hela applikationens livslängd, inklusive leverans, support, utbildning och rådgivning.

Bolaget har fem kontor i Norden och tillhör det globala bolaget LabVantage Group. Som anställd på Software Point garanteras du omväxlande arbetsuppgifter och många spännande möten med människor och du erbjuds stora möjligheter att påverka ditt eget arbete.

Arbetsuppgifter

Som projektledare på Software Point har du ett helhetsansvar för teamets leverans och service mot Software Points kunder och arbetar både operativt och strategiskt för att driva kundprojekten framåt. Du ansvarar för resursplanering, budget och upprättande av projektplaner inför varje projekt och gör löpande uppföljningar, sköter fakturering, tidrapportering och resultat. Du har mycket kundkontakt, sköter förhandling och prissättning kopplat till projekten, och kan få ta emot eskaleringsärenden och problem från kunder som du för vidare internt.
Teammedlemmarna arbetar löpande i olika kundprojekt av olika karaktär och projektteamen kan variera i storlek, men består vanligtvis av en projektledare och en lösningsarkitekt tillsammans med ett antal systemspecialister och utvecklare allt efter behov. Tjänsten innefattar också visst resande.

Kortfattat innebär rollen:
* Projektledning, resursplanering och Time Management
* Budgetansvar, ekonomisk uppföljning och rapportering
* Coacha, stötta och utveckla teamet
* Löpande kundkontakt, hantera eskaleringsärenden och förhandling

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper

* Deltagit och erfarenhet av projektledning eller varit en aktiv deltagare i projekt
* Förståelse för budgetering
* Avslutad eftergymnasial utbildning
* Utbildning inom eller erfarenhet av att arbeta inom laboratorie-/kemivärlden
* Erfarenhet av laboratoriesystem är starkt meriterande
* Goda kunskaper i engelska och svenska, då språken talas internt och externt med kunder

Som projektledare är du lösningsorienterad och flexibel med en hög känsla för kvalitet. Du tar ett stort ägandeskap för att driva kundprojekten framåt, är trygg i dig själv och har en mycket god kommunikativ förmåga där du enkelt kan anpassa din dialog till olika beställare externt, men även coacha och utveckla teamet internt. Du har lätt för att planera, prioritera och skapa struktur och tydlighet för teamet och kunder. Du har även en hög logisk och problemlösningsförmåga, och kan på så sätt skapa dig en god förståelse för kundernas behov av tekniska lösningar.

Övrig information

Start: Omgående, med hänsyn till uppsägningstid
Plats: Lund
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Mer info
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
16 nov. 2023 (50 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Bravura levererar rekryterings- och bemanningslösningar inom hela tjänstemannaområdet, över hela landet.

Vårt mål är att förenkla rekryteringsprocessen, både för dig som söker nytt jobb och för de företag som vill anställa nya medarbetare. Genom att hålla en tydlig dialog, vara snabba och anpassningsbara samt med en passion för det vi gör säkerställer vi en framgångsrik rekryteringsprocess för alla parter.

Fler från samma arbetsgivare