Hoppa till innehåll
Bravura logotyp

Masttekniker / Fibertekniker / Tekniker med teamledande ansvar

Ansök nu

På uppdrag av kund söker vi nu en masttekniker / fibertekniker till stort bolag i Lund som vill axla rollen som teamleader. Vi söker dig med erfarenhet av telekom och el-installationer som är redo för att ta nästa steg i karriären!

Om tjänsten

Det här är ett konsultuppdrag med goda möjligheter till överrekrytering. I den här rollen får du initialt en anställning hos Bravura, men det är uttalat att företaget har för avsikt att erbjuda dig anställning hos dem på sikt. Detta ger både dig och företaget en bra möjlighet att lära känna varandra samt utvärdera hur ni trivs med ert samarbete.

Om företaget

Företaget arbetar inom ICT ( Information and communication Technology) och designar, implementerar, driftar samt förvaltar ICT lösningar för att förenkla och effektivisera IT och kommunikation åt sina kunder.

Arbetsuppgifter

Du kommer att ansvara för ett team och planera och samordna teamets arbete.Ett team består oftast utav tre personer. Rollen består av administrativa uppgifter där du till exempel kommer lägga beställningar på material, vara delaktig i olika projekt och stötta enskilda medarbetare. Vidare är du också ute på fältet och arbetar med besikitningar samt är med och rekar på de olika sighterna och stöttar upp teamet om de skulle behöva hjälp med något.

Arbetet sker i södra Sverige så resor och övernattningar förekommer. Du kommer att ha daglig kontakt med både externa och interna kontakter.

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper

* Minst 1-2 års arbetslivserfarenhet som tekniker inom telekom
* B-Körkort
* God datorvana
* Svenska och engelska i tal och skrift

Utöver ovan nämnda krav så ser vi att du är driven med stor ansvarskänsla. Du har en kommunikativ och god social sida då du kommer att ha många kontaktytor. Du är flexibel och driver ditt arbete systematiskt samtidigt som du med stor entusiasm vill utvecklas inom teknikområdet. Du får energi av att leda och motivera andra så att ni tillsammans kan nå gemensamma mål. Som teamleder kommer du spela en viktig roll i vår fortsatta tillväxt!

Övrig information

Det här är en annons där företagets namn inte framgår. Ibland väljer vi eller företaget själva att inte gå ut med namnet. Självklart kommer vi att berätta vilket företag det är. Senast om vi ses på intervju.

Start: Med hänsyn till uppsägningstid
Plats: Lund
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: Tekniker, masttekniker, fiber, fibertekniker, 4G, 5G, Lund, jobb, el, industri, industrielektriker

Mer info
Område
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
19 nov. 2023 (58 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Bravura levererar rekryterings- och bemanningslösningar inom hela tjänstemannaområdet, över hela landet.

Vårt mål är att förenkla rekryteringsprocessen, både för dig som söker nytt jobb och för de företag som vill anställa nya medarbetare. Genom att hålla en tydlig dialog, vara snabba och anpassningsbara samt med en passion för det vi gör säkerställer vi en framgångsrik rekryteringsprocess för alla parter.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare