Hoppa till innehåll
Bravura logotyp

Ljusdesigner/ Lighting Solution Developer

Publiceringsdatum
11 juni 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Är du en erfaren ljusdesigner med ett öga för detaljer? Har du ett starkt intresse för cirkadiskt ljus? I denna spännade roll får du möjlighet att arbeta med hur ljus påverkar oss ur ett biologiskt, visuellt och psykologiskt perspektiv för att bidra till utvecklingen av våra belysningssystem. Som ljusdesigner spelar du en avgörande roll i utvecklingen och implementeringen av innovativa ljuslösningar. Ansök redan idag!

Om tjänsten

Den här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos företaget.

Om företaget

Företaget är verksamma inom belysningsbranschen och erbjuder en spännande och unik produkt. Mer information om företaget ges vid en eventuell intervju.

Arbetsuppgifter

Vi söker en kreativ och tekniskt skicklig ljusdesigner med ett intresse för cirkadiskt ljus. Som ljusdesigner har du en nyckelroll i utvecklingen och implementeringen av innovativa ljuslösningar som främjar välbefinnande och hälsa. I rollen skapar du belysning som anpassar sig till människors naturliga dygnsrytm, vilket bidrar till en bättre livskvalitet. Tillsammans med dina kollegor utvecklar ni dynamiska och effektiva belysningskoncept för olika miljöer. Vidare utbildar du våra kunder och partners i vår unika Biocentriska belysning.

Som ljusdesigner har du en passion i att lära dig mer om cirkadisk belysning och krav på hälsosam belysning och du skapar tillsammans med andra discipliner detaljerade beskrivningar som är samordnade med övriga i projekten, för att säkerställa att belysningsdesignen integreras korrekt i byggprojekt. Vidare är du en bra pedagog/presentatör som gillar att presentera dina lösningar för kunder.

* Design och utveckling av belysningssystem med fokus på cirkadiskt ljus.
* Utveckla och presentera ljuskoncept, från idé till färdigställande.
* Utföra ljusberäkningar och simuleringar med hjälp av Dialux.
* Utbilda kunder och partners i Biocentrisk belysning.
* Aktivt delta i diskussioner och forum för att utbyta tankar och idéer kring hälsosamt ljus och belysning

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper

* Eftergymnasial utbildning i ljusdesign, arkitektur eller närliggande område.
* Minst 3 års erfarenhet av ljusdesign, gärna med fokus på cirkadiskt ljus.
* Kunskap och erfarenhet av att arbeta med Dialux för ljusberäkningar och simuleringar.
* Erfarenhet av AutoCAD, Revit eller liknande CAD-program är meriterande.
* Goda kunskaper i svenska och engelska, både muntligt och skriftligt.

Vi söker en ljusdesigner med en stark känsla för detaljer och noggrannhet. Du behöver ha utmärkta kommunikations- och samarbetsförmågor för att effektivt arbeta med kollegor, kunder och andra intressenter. Genom att säkerställa samstämmighet och förståelse bland alla parter kommer du att bidra till att projektmålen uppnås. Förmågan att arbeta självständigt såväl som i team är nödvändig, då projekten ofta kräver både individuellt arbete och nära samarbete. Kreativt tänkande och stark problemlösningsförmåga är väsentligt för att kunna utveckla innovativa belysningskoncept och lösa de utmaningar som kan uppstå under projektets gång. Avslutningsvis värdesätter vi hög motivation och ett proaktivt arbetssätt, där du aktivt söker efter sätt att förbättra och optimera belysningslösningar.

Övrig information

Det här är en annons där företagets namn inte framgår. Ibland väljer vi eller företaget själva att inte gå ut med namnet. Självklart kommer vi att berätta vilket företag det är. Senast om vi ses på intervju.

Start: Omgående, med hänsyn till uppsägningstid.
Plats: Lund
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här: http://bravura.se/min-profil/fragor-och-svar/

Har du specifika frågor om tjänsten ber vi dig att mejla info@bravura.se så hjälper någon i teamet dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Bravura logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
10 augusti 2024 (58 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Vi på Bravura jobbar med bemanning och rekrytering. Hos oss finns möjligheter för dig som vill ta nästa steg i karriären. Välkommen att hitta ditt drömjobb genom oss - som konsult eller rekryterad.