Hoppa till innehåll

Lager- och distributionskoordinator till Vaillant

Är du en relationsbyggande och strukturerad person med erfarenhet inom supply chain? Har du ett öga för optimering av processer och trivs i en roll med frihet under ansvar? Vaillant, som är internationell marknadsledare inom värme- och ventilationsteknik, står inför en lagerflytt från Borås till Malmö och söker dig som vill vara med på resan. Välkommen med din ansökan redan idag!

Om tjänsten

Den här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos Vaillant.

Om företaget

Vaillant Group är en familjeägd koncern och internationell marknadsledare inom området för värme-och ventilationsteknik. Vaillant erbjuder sina kunder över hela världen miljövänlig och energibesparande värme-och ventilationssystem i huvudsak baserad på förnybara energikällor. Produktportföljen omfattar värmepumpar, bergvärmepumpar, luft/vatten värmepumpar, gaspannor, varmvattenberedare, styrning och ventilationssystem för bostäder och fastigheter. I produktportföljen ingår även service och tillbehör.

Vaillant Group Gaseres AB är ett helägt dotterbolag till Vaillant Group, som är beläget i Remscheid i Tyskland.

Arbetsuppgifter

I rollen som Lager- och distributionskoordinator har du en central position där du leder och optimerar processer inom lagerhantering och distribution. Vidare innefattar dina arbetsuppgifter leveranskoordinering för att effektivisera och säkerställa snabba flöden. Du ansvarar för inventering, genomför kvalitetskontroller och koordinerar returer genom samarbete med logistikpartners och interna kontaktytor. Då Vaillant står inför en lagerflytt från Borås till Malmö har du en viktig roll i att bygga och bibehålla relationer med externa lagerleverantörer. Dessutom har du ansvaret för att utforma och implementera nya processer i samband med flytten.

Du utgår främst från kontoret i Lund men besöker även lagret i Malmö. Du rapporterar till din chef som har placering i Taastrup i Danmark.

* Bygga och bibehålla relationer med externa lagerleverantörer
* Frakt- och lagerhantering
* Hantering av reklamationer och returer
* Förbättring, utveckling och implementering av befintliga processer
* Samarbete med övriga interna avdelningar

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper

* Minst 3 års arbetslivserfarenhet inom transport (speditör eller likvärdigt), supply chain eller lager
* Meriterande om du har erfarenhet av arbete med extern lagerleverantör eller skadehantering
* Erfarenhet och vana att arbeta i SAP
* Grundläggande kunskap i Excel
*Mycket goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift. Meriterande med kunskap i danska

Vi tror att du som söker är en lösningsfokuserad och flexibel person. Du är proaktiv i ditt arbetssätt för att säkerställa att allting är på rätt plats i rätt tid. Med din nyfikenhet utforskar du nya lösningar och identifierar förbättringsområden. Eftersom rollen har många kontaktytor har du en god kommunikativ förmåga och ser ett värde i att samarbeta med andra där din relationsbyggande förmåga är en viktig del. Slutligen tror vi att ditt arbetssätt präglas av struktur och noggrannhet. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Övrig information

Start: Omgående med hänsyn till uppsägningstid
Plats: Lund/Malmö
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 010-171 47 10 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Bravura logotyp
Sök jobbet
Sista ansökningsdag
20 jan. 2024 (47 dagar kvar)
Område
Typ av anställning

Om arbetsgivaren

Bravura levererar rekryterings- och bemanningslösningar inom hela tjänstemannaområdet, över hela landet.

Vårt mål är att förenkla rekryteringsprocessen, både för dig som söker nytt jobb och för de företag som vill anställa nya medarbetare. Genom att hålla en tydlig dialog, vara snabba och anpassningsbara samt med en passion för det vi gör säkerställer vi en framgångsrik rekryteringsprocess för alla parter.
http://www.bravura.se

Fler jobb från samma arbetsgivare

Stockholms stad
Service & Kundtjänst
Företagslogga
Göteborgs stad
Data & IT
Företagslogga

Liknande Jobb

Malmö stad
Transport & Logistik
Företagslogga
Malmö stad
Transport & Logistik
Företagslogga