Hoppa till innehåll
Bravura logotyp

Kemiingenjör till JAPE Produkter

Ansök nu

Är du examinerad ingenjör inom kemi eller likvärdigt? Är du som person driven och trivs i en flexibel organisation där du tidigt i rollen tilldelas stort ansvar för att vara bidragande till företagets fortsatta utveckling? Sök tjänsten som kemiingenjör till JAPE Produkter redan idag!

Om tjänsten

Den här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos JAPE.

Om företaget

JAPE Produkters målsättning är att skapa mervärde för sina kunder genom att erbjuda funktionella produkter mot växande problem i och på fastigheter. JAPE erbjuder ett brett sortiment inom bekämpning av påväxt, rengöring och tillbehör. En av deras mest välkända produkter är Grön-Fri.

Lär mer om JAPE här: Klicka här

Arbetsuppgifter

I rollen som kemiingenjör på JAPE erbjuds du en roll med brett ansvarsområde där du ansvarar för produktutvecklingen från idé till lanserad produkt. I rollen hanterar du all myndighetskontakt, att lagar och regler efterföljs samt uppdaterar och justerar arbetssättet efter lagförändringar. Du är produktexpert kemiskt som tekniskt, vilket medför ett stort ansvar. Vidare i rollen ansvarar du för att driva och utveckla JAPEs egenkontrollprogram genom kontinuerligt arbete. I nära samarbete med övriga avdelningar i organisationen arbetar du för att ta fram och utveckla produkter samt stödjer marknadsavdelningen med produkttexter. Du förväntas ta ett stort ägandeskap i dina arbetsuppgifter och som produktexpert håller du utbildningar mot såväl interna som externa aktörer. Genom uppföljning av nya produktutvecklingsinsatser säkerställer du en hög kvalitet på produkterna samt bidraget till den fortsatta tillväxten och lönsamheten för företaget. I rollen upprättar du kemikalieförteckningar och säkerhetsblad på såväl nya som befintliga produkter. Slutligen ansvarar du för JAPEs miljö- och hållbarhetsarbete med grund i bolagets ISO-certifiering.

* Produktutveckling från idé till lanserad produkt
* Ansvarig för myndighetskontakt, lagefterlevnad och kommande lagförändringar
* Upprättar produkttexter, säkerhetsblad och miljörapporter
* Medverkar i att utveckla produktutvecklingsprocessen i samverkan med ledningsgruppen

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper

* Avslutad ingenjörsutbildning inom kemi eller likvärdig
* Något års erfarenhet av att arbeta i en liknande roll
* Mycket god svenska och engelska, både i tal och skrift
* God dator- och systemvana

För att trivas i rollen som kemiingenjör förväntas du vara noggrann med att säkerställa att kvalitén i produkterna håller hög nivå. Du tar stort ägandeskap för dina arbetsuppgifter, ser till att utförandet bli bra och säkerställer att allt blir slutfört i tid. Därtill ser vi gärna att du är lösningsinriktad, flexibel och trivs med att dokumentera. Vidare är det av stor vikt att du utrycker dig väl i text då stor del av rollen innefattar formulerande av produkttexter och miljörapporter. Du är utöver det en ödmjuk och social person som gärna hjälper till där det behövs. Vidare ska du även ha ett prestigelöst förhållningssätt och trivas med att självständigt driva dina arbetsuppgifter framåt. Du anpassar dig fort till nya situationer och tycker det är roligt med nya utmaningar.

Övrig information

Start: Omgående
Plats: Hässleholm
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Mer info
Område
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
21 juli 2023 (53 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Bravura levererar rekryterings- och bemanningslösningar inom hela tjänstemannaområdet, över hela landet.

Vårt mål är att förenkla rekryteringsprocessen, både för dig som söker nytt jobb och för de företag som vill anställa nya medarbetare. Genom att hålla en tydlig dialog, vara snabba och anpassningsbara samt med en passion för det vi gör säkerställer vi en framgångsrik rekryteringsprocess för alla parter.

Fler från samma arbetsgivare