Hoppa till innehåll
Bravura logotyp

Junior ekonomiassistent / administratör

Ansök nu

Har du erfarenhet inom ekonomi eller administration? Har du en bakgrund inom ekonomi? Vi söker nu en junior ekonomiassistent som vill ta nästa kliv i karriären.

Om tjänsten

Det här är ett konsultuppdrag på heltid/deltid som initialt sträcker sig till årsskiftet. Du blir anställd av Bravura och arbetar som konsult hos vår kund.

Om företaget

Mer information ges vid intervjutillfälle.

Arbetsuppgifter

I rollen som junior ekonomiassistent/administratör hanterar du kund och leverantörsfakturor och arbetet kring detta. Du har en supporterande roll mot ditt team där du stöttar dem med administration inom ekonomi och eventuell övrig administration.

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper

* Eftergymnasial utbildning, gärna inom ekonomi
* Något års erfarenhet inom administration eller ekonomi
* Goda kunskaper i svenska och engelska

Du som söker är en person som vill ta ansvar för ditt eget arbete och agerande. Du har förmågan att se till detaljer i ditt arbete och du är mån om att lämna ifrån dig uppgifter som är korrekta. För att trivas i rollen gillar du att ha tempo i ditt arbete och du kan snabbt ställa om efter nya förutsättningar. Vidare är du en person som motiveras av att leverera lösningar och hjälpa dina kollegor.

Övrig information

Det här är en annons där företagets namn inte framgår. Ibland väljer vi eller företaget själva att inte gå ut med namnet. Självklart kommer vi att berätta vilket företag det är. Senast om vi ses på intervju.

Start: Omgående
Plats: Lund
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 010-171 47 10 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Mer info
Område
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
16 nov. 2023 (48 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Bravura levererar rekryterings- och bemanningslösningar inom hela tjänstemannaområdet, över hela landet.

Vårt mål är att förenkla rekryteringsprocessen, både för dig som söker nytt jobb och för de företag som vill anställa nya medarbetare. Genom att hålla en tydlig dialog, vara snabba och anpassningsbara samt med en passion för det vi gör säkerställer vi en framgångsrik rekryteringsprocess för alla parter.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare