Underhållstekniker- Malmö

Underhållstekniker- Malmö

Har du ett stort mekaniskt och tekniskt intresse och vill jobba för ett världsledande företag?
Nu har du möjlighet till att vara en nyckelspelare i vår kunds fortsatta framgångsresa som är en ledande leverantör av port och dockningslösningar. Nu söker vi en underhållstekniker till Malmö för vår kunds räkning.

Din framtid

I rollen som underhållstekniker kommer du initialt att arbeta med förebyggande underhåll på produkter hos våra kunder. I arbetet ligger att utföra förebyggande underhåll av kontrakterade produkter, byte av förslitningsdelar och ifyllande/uppdaterade av gällande dokumentation samt erbjuda förbättringsalternativ och moderniseringar.

Tjänsten innebär mycket kundkontakt utöver detta kommer du ingå i ett team med industritekniker som kommer hjälpa dig på din resa!

Erfarenhet och personliga egenskaper

Vi söker dig som har någon form av teknisk/mekaniskt erfarenhet, från studier eller arbete. Troligtvis har du intresse av att meka, svetsa, el eller teknik. Vi söker dig som vill utvecklas tillsammans med vår kund.
Som person är du villig att lära dig nya saker, bra på att jobba både självständigt och i team. Du gillar tekniska utmaningar och är lite av en naturlig problemlösare. Du är bra på att ta olika typer av människor och du drivs av personlig utvecklig och att skapa win-win mellan dig och dina kunder.

Körkort B är krav för tjänsten.

Har du frågor om tjänsten, vänligen kontakta ansvarig rekryterare på patricia.contreras@kraftsam.se

Ser fram emot din ansökan!
Mer info
Område Lund
Yrkesroll Industri & Anläggning, Reparatörer
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Kraftsam rekrytering & bemanning AB
Sista ansökningsdag 25 feb 2023 (23 dagar kvar)