Personlig assistent Lund

Personlig assistent Lund

Nu har vi en ledig tjänst hos en trevlig man i centrala Lund!
Kunden har assistans dygnet runt med väntetid på natten, viss dubbelassistans dagtid. Vi söker därför dig som har möjlighet att arbeta dag, kväll, natt men även dygnspass. Aktuell tjänst är i huvudsak schemalagd kväll, natt och helg. I arbetet som personlig assistent stödjer och hjälper du mannen i hans vardag utifrån hans behov.
För några år sedan fick han en stroke som ledde till en vänstersidig förlamning samt försämrad hörsel och synbortfall. En del av dina arbetsuppgifter: stöd och hjälp vid förflyttning, städ, tvätt, personlig hygien, promenader och mycket annat som ingår i mannens liv.
Han har ett stort musikintresse och framförallt jazz.
Du som assistent ska vara flexibel, tålmodig, ansvarstagande, uppskatta ordning och reda, ha ett positivt förhållningssätt, behärska svenska språket till fullo i både tal och skrift och gärna 30+.
Låter detta som en tjänst för dig, är du genuint intresserad?
Skicka in din ansökan med CV och personligt brev, ha gärna dina referenser klara. Tjänsten tillsätts löpande.
Varmt välkommen med din ansökan!

Referens: FrJo
Mer info
Område Lund
Yrkesroll Hälsa & Sjukvård, Hemvård / personlig assistent
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 12 maj 2023 (53 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Alma Assistans är det engagerade företaget som i samarbete med kunden skapar den personliga assistansen. Vi jobbar nära kunden och vet att goda relationer är nyckeln till en väl fungerande assistans. Vi är verksamma i hela Sverige med huvudkontor i Uppsala och lokala kontor i Umeå, Gävle, Stockholm, Göteborg, Helsingborg, Jönköping och Växjö, Malmö.