Hoppa till innehåll
ALMA ASSISTANS AB logotyp

Kvinnlig assistent till ung kvinna i Lund

Ansök nu
Vi söker en kvinnlig assistent med hög arbetsmoral och ett glatt humör samt B-körkort till ung kvinna i Lund med egen bil. Varierande och aktiva dagar med mycket kul, ibland resor som du behöver följa med på. Behöver hjälp med bl.a. kateter (RIK), stomi, CPAP och såklart personlig omvårdnad till din hjälp har du både golv- och tak lift.

Du behärskar svenska språket till fullo i både tal och skrift, är flexibel, självgående, ansvarstagande, har ett genuint intresse för ditt arbete men framförallt en hög arbetsmoral.

Arbetstiden är förlagd till dygn med jour, under dagen följer du med på samtliga aktiviteter men tillsammans utför ni även sysslor såsom städ, matlagning, inköp, tvätt, följer med till olika vårdinrättningar, utflykter, konserter med mycket mera, ringer samtal.

Ett arbete med stor variation i vardagen på en trivsam arbetsplats med trevliga kollegor.

Ingen rökning under arbetstid.

Vi söker assistenter för arbete på fast schema 7 dygn per månad och uppskattar flexibilitet vid oplanerade vakanser.

Välkommen att mail din ansökan tillsammans med ett personligt brev och aktuella referenser.
Mer info
Område
Sista ansökningsdag
17 juni 2023 (14 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Alma Assistans är det engagerade företaget som i samarbete med kunden skapar den personliga assistansen. Vi jobbar nära kunden och vet att goda relationer är nyckeln till en väl fungerande assistans. Vi är verksamma i hela Sverige med huvudkontor i Uppsala och lokala kontor i Umeå, Gävle, Stockholm, Göteborg, Helsingborg, Jönköping och Växjö.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare