Hoppa till innehåll
Alfa Laval Lund logotyp

Erfaren Underhållstekniker till Alfa Laval i Lund

Publiceringsdatum
15 november 2023
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu
Är du en lösningsfokuserad, initiativtagande och kundfokuserad person som drivs av att få ta eget ansvar och att vara en viktig kugge i ett stort maskineri? Vill du vara en viktig del av Alfa Laval och jobba inom ett stort, globalt och världsledande företag?

Då kan jobbet som Underhållstekniker vara helt rätt för dig.

Välkommen med din ansökan!

Vad innebär jobbet som Underhållstekniker?

I rollen som underhållstekniker kommer du att jobba som mekaniker, där du har en viktig roll i att förebygga och säkerställa att underhålls- och driftsäkerhetsmässiga krav på våra maskiner följs.

Det kommer att kräva att du sätter interna kunder först. Du kommer att ingå i teamet med 23 kompetenta medarbetare som arbetar inom områdena mekanik, el/automation och arbeta i stora, öppna och ordningsamma lokaler i Lund.

Säkerhet, Kvalitet, Leverans och Kostnad är ledord inom vårt produktionssystem ALPS och utgör den grund vår produktion bygger på. I ALPS ingår du i det viktiga arbetet med förbättringar, 5S och standardiserat arbetssätt. Det är därför av största vikt att du är intresserad av att både utveckla dig själv och vår verksamhet.

Tjänsten är en tillsvidareanställning och du kommer jobba en 2-skiftsvariant, där beredskap kan förekomma på nätter och helger.

Mer specifikt kommer du jobba med
  • förebyggande underhåll samt förbättringar på befintlig produktionsutrustning
  • felsökning på maskinerna vid akuta ärende
  • beställning av reservdelar
  • kontakta underleverantörer
  • att lösa uppgifter som uppkommer samt avrapportera i underhållssystemen.
Vem söker vi?

Som person är du en lagspelare, det är naturligt för dig att arbeta i grupp och du har förmågan att kunna anpassa dig för gruppens bästa. Du är inte rädd för att driva egna projekt för att lösa en uppgift. Du är ödmjuk, ansvarsfull, noggrann, kundfokuserad och trivs i en miljö med många kontaktytor.

Vi ser gärna att du har
  • gymnasial utbildning med inriktning mekanik/hydraulik alternativt på annat sätt förvärvat motsvarande kunskaper som underhållstekniker.
  • kunskap inom maskinberbetning såsom svarva, fräsa, borra. Har du erfarenhet inom svetsning och PLC är detta meriterande.
  • tidigare motsvarande erfarenhet från tidigare jobb/intresse
Vad kan Alfa Laval erbjuda dig?

På Alfa Laval anstränger vi oss alltid lite extra för att klara de allra tuffaste utmaningarna. Vår drivkraft är att skapa framgång för våra kunder, människorna och planeten. Detta kan bara uppnås genom hängivna och nyfikna människor. Nyfikenhet är gnistan bakom goda idéer. Och goda idéer genererar framsteg.

Som en del i vårt team trivs du på en mångsidig arbetsplats där du kan vara med och påverka. Du är här för att göra skillnad. Vi bygger ständigt broar mot framtiden med hållbara lösningar som har en inverkan på vår planets mest brådskande problem. Vi gör världen lite bättre. Varje dag.

För ytterligare information om tjänsten kontakta:

Roger Johansson, Team manager 0733457569

Frågor om rekryteringsprocessen

Tove Axelsson, Lernia tove.axelsson@lernia.se

Facklig information

Johnny Hulten, +46 709 36 65 17

Välkommen med din ansökan senast 17 december 2023.

Intervjuer sker löpande så skicka därför din ansökan redan idag!
Alfa Laval Lund logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
17 dec. 2023 (7 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Lernia erbjuder tjänster inom bemanning, utbildning, jobbcoachning och organisationsutveckling på över 90 orter i hela Sverige.

Fler jobb från samma arbetsgivare

Liknande Jobb

Malmö stad
Teknik & Ingenjör
Företagslogga
Helsingborg
Industri & Anläggning
Företagslogga