Alfa Laval söker nu en kreativ problemlösare till tjänsten som tekniker till prototyp-lab

Alfa Laval söker nu en kreativ problemlösare till tjänsten som tekniker till prototyp-lab

På Alfa Laval anstränger vi oss alltid lite extra för att klara de allra tuffaste utmaningarna. Vår drivkraft är att skapa framgång för våra kunder, människorna och planeten. Detta kan bara uppnås genom hängivna och nyfikna människor. Nyfikenhet är gnistan bakom goda idéer. Och goda idéer genererar framsteg.

Som en del i vårt team trivs du på en mångsidig arbetsplats där du kan vara med och påverka. Du är här för att göra skillnad. Vi bygger ständigt broar mot framtiden med hållbara lösningar som har en inverkan på vår planets mest brådskande problem. Vi gör världen lite bättre. Varje dag.

Vem är du?

Som person är du nyfiken och gillar att utvecklas. Samtidigt motiveras du av att bidra till att utveckla teamet och förbättra processer. Du är en kreativ problemlösare som hittar nya lösningar och inspirerar andra till samarbete genom att vara en god kommunikatör. Du är också strukturerad och noggrann och kan arbeta med flera projekt parallellt.

Om jobbet

Alfa Laval investerar kontinuerligt i produktutveckling för att säkerställa att vi upprätthåller och förstärker vårt marknadsledarskap med produkter och lösningar som har en teknisk fördel och bidrar till energieffektivitet och hållbar utveckling. Att veta att vi har en verklig inverkan på dessa kritiska frågor är det som driver oss varje dag.

Som tekniker i vårt prototyp-lab för BFB (Brazed & Fusion Bonded Heat Exchangers) är du med och bidrar i denna produktutveckling. I ditt arbete med att ta fram prototyper är dina huvudsakliga uppgifter:
  • Tillverkning av plattor
  • Montering av prototyper
  • Lödning
  • Testning
  • Kvalitetsinspektion
  • Feedback på design
  • Dokumentering
Tjänsten är på dagtid placerat i Lund och du rapporterar till Concept Laboratory Manager.

Vad du kan

Vi ser gärna att du har minst 3 års arbetslivserfarenhet av liknade roller, dvs inom prototyping i verkstad eller lab, produktion etc. Du är intresserad av ny teknik och utveckling och håller dig à jour med de senaste rönen.

Du är flytande muntligt och skriftligt i både svenska och engelska.

Har du ingen tidigare erfarenhet men känner att du har ett driv att bidra med och brinner för att ställas inför nya utmaningar så kan du vara rätt person. Tveka därför inte på att skicka in din ansökan.

Vi erbjuder dig

Vi erbjuder dig en utmanande tjänst i ett internationellt, öppet och vänligt klimat där vi hjälper varandra att utvecklas och att skapa värde för våra kunder

För mer information om tjänsten

David Sánchez, Concept Lab Manager, +46 725 358943

Tove Axelsson, Lernia rekryterare tove.axelsson@lernia.se

Facklig information

Johan Ranhög, Akademikerna, +46 46 2891664

Stefan Sandell, Ledarna, +46 46 367364

Bror Garcia Lantz, Unionen, +46 709 366985

Johnny Hultén, IF Metall, 046-36 65 17

Välkommen med din ansökan senast den 31 mars 2023. Vi tar inte emot ansökningar via mail utan sök via vår sida eller Alfa Lavals karriärportal.
Mer info
Område Lund
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Materialteknik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 1 apr 2023 (10 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Lernia erbjuder tjänster inom bemanning, utbildning, jobbcoachning och organisationsutveckling på över 90 orter i hela Sverige.