Hoppa till innehåll
AAK Sweden AB logotyp

Underhållstekniker till AAK Dalby

Ansök nu
Vi söker nu en Underhållstekniker till vårt glada gäng i Dalby

Om tjänsten
Vi på avdelning "Engineering" har anläggnings- och underhållsansvaret för sitens produktionsutrustningar, som huvudsakligen består av fyllnings- och förpackningsmaskiner samt supportsystem inom el, ånga, tryckluft, ventilation och kylning.
Vi ser ett välutvecklat underhåll som en förutsättning för att åstadkomma en långsiktigt driftsäker produktion. För att kunna genomföra detta, behöver vi förstärka vårt underhållsteam. Våra utrustningar innehåller ett brett spektrum av tekniklösningar med allt från automation, instrumentering, mekanik, pumpar, ventiler till el. Vi söker därför en underhållstekniker med bred kunskap inom både mekanik och instrument.
Din placeringsort kommer att vara i Dalby och du kommer rapportera till underhållschefen. Tjänsten är en tillsvidareanställning. Skiftarbete och beredskap ingår i tjänsten och provanställning tillämpas.

Vem är du?
Erfarenhetsbakgrund:
Du har en gymnasieutbildning inom El & Energi, Industriteknik eller motsvarande kompetens inom relevant område. Några års erfarenhet från arbete med underhåll inom förpacknings- eller processindustri är meriterande.
Vi önskar även att du känner till principerna för ett underhåll i världsklass och vet hur du bäst bidrar till detta.

Personliga förmågor:
Vi söker dig som har ett utvecklat ordningssinne, bred erfarenhet av teknik och en stor vilja att utvecklas tillsammans med oss. Du måste både kunna jobba självständigt i tidspressade situationer och långsiktigt efter gemensamt överenskomma rutiner/planer. Din energi, drivkraft och attityd är framgångsfaktorer för dig och vår verksamhet.
I vårt team får du ständigt varierande utmaningar, och du kommer att spela en viktig roll i vår vidare utveckling av underhållsverksamheten.

Hos oss står initiativ, innovation, förbättringar och teamwork i fokus!

Kontaktpersoner:
Vill du veta mer om befattningen är du välkommen att kontakta vår underhållschef Michael Heldemark 070 483 20 64 eller via mail michael.heldemark@aak.com.

Har du frågor om rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta HR Business Partner Marie Sundström, på telefon 0454-828 67 eller via mail marie.sundstrom@aak.com.

Välkommen att ansöka med CV samt ett personligt brev som förklarar varför du är rätt person för denna tjänst senast den 30 september 2023. Urval kommer att ske löpande, därför ber vi dig att sända din ansökan med CV snarast möjligt. Notera att ansökningar inte tas emot via e-mail.

Vi har gjort vårt val av kanaler för denna rekrytering och undanber oss därför vänligen att kontaktas av säljare, rekryteringsbyråer eller bemanningsföretag

AAK prohibits discrimination on the basis of race, color, sex, sexual orientation, age, national origin, physical or mental disability, religion, veteran status, and any other class of individuals protected from discrimination under state or federal law in any aspect of the access to, admission, or treatment of students in its programs and activities, or in employment and application for employment.
Mer info
Kontaktperson
Michael Heldemark
Telefon
Område
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
30 sep. 2023 (-1 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Om AAK
Vårt verksamhetssyfte, Making Better Happen™, beskriver vår strävan efter ständig förbättring.

AAK är specialiserat på växtbaserade oljor som är värdehöjande ingredienser i en rad populära konsumentprodukter. Vi gör dessa produkter godare, hälsosammare och mer hållbara. Med våra oljor kan produkternas sensoriska egenskaper förbättras, till exempel genom att göra konsistensen i premiumchoklad mjukare, växtbaserade burgare saftigare eller smördeg med lågt fettinnehåll frasigare. Genom att ersätta ingredienser med AAK:s växtbaserade alternativ kan våra kunder även optimera och effektivisera sin produktion. Med värdehöjande oljor och fetter hjälper vi våra kunder att lyckas bättre.

Kundgemensam produktutveckling samt en förståelse av vad "bättre" innebär för varje enskild kund är kärnan i vår verksamhet. Med våra flexibla produktionsanläggningar och omfattande expertkunskaper levererar vi våra värdehöjande produkter till en rad branscher, såsom choklad och konfektyr, bageri, mejeri, växtbaserade livsmedel, specialnutrition, food service och kroppsvård. Våra 3.900 medarbetare samarbetar tätt med våra kunder via 25 regionala försäljningskontor, 15 innovationscenter och med stöd från drygt 20 produktionsanläggningar.

AAK, med huvudkontor i Malmö, är noterat på Nasdaq-börsen i Stockholm och har strävat efter ständig förbättring i 150 år.

Vår anläggning i Dalby är ett tillverkande företag inom livsmedelsindustrin som huvudsakligen producerar livsmedel baserade på vegetabiliska oljor för vidare försäljning till industri och storhushåll. Bolaget ingår i den börsnoterade koncernen AAK AB som är världens ledande tillverkare av vegetabiliska specialfetter. AAK Dalby har sin huvudsakliga verksamhet i Dalby med ca 65 anställda.

Fler från samma arbetsgivare