Hoppa till innehåll
Adecco Sweden AB logotyp

Sommarjobb inom förpackningsindustrin i Lund som lagerarbetare

Publiceringsdatum
13 maj 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Vi söker en energisk och pålitlig lagerarbetare med start v.25. Det är en heltidsposition med arbetstiderna 07:00-15:30, måndag till fredag. Huvudsakliga arbetsuppgifter inkluderar mottagning av gods och hantering av lagerinventering.

Om tjänsten
Vi letar efter någon med erfarenhet av lagerarbete och förmåga att köra ledstaplare/plocktruck. Som nämnt kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter inkludera mottagning av gods och hantering av lagerinventering. Vi erbjuder en dynamisk arbetsmiljö med möjlighet till personlig utveckling och flexibilitet, inklusive möjlighet till deltidsarbete efter sommaren. Tjänsten sträcker sig mellan v.25-32 med deltidsarbete därefter.

Viktigt för tjänsten:
- Truckkort

Om dig
Du bör vara snabblärd och anpassningsbar samt en teamspelare som kan arbeta effektivt i grupp. Efter sommaren ser vi gärna att du har möjlighet att jobba deltid och även hoppa in vid behov, såsom vid sjukdomar, ledigheter etc.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare:

Alice.Persson@adecco.se

Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via info@adecco.se

Välkommen med din ansökan!

Adecco Sweden AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
12 juni 2024 (24 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Varje dag gör vi skillnad. För företag, organisationer och individer. Vi ser dagligen våra konsulter och kandidater komma ut i jobb hos våra kunder. Det är anledningen till varför vi går till jobbet varje dag. Som en av världens största HR-leverantörer har vi individens utveckling och kundens behov i fokus, för vi vet hur viktigt det är för ett företags konkurrenskraft att ha rätt person med rätt kompetens på rätt plats.