Hoppa till innehåll
Adecco Sweden AB logotyp

HR Rewards Specialist - Compensation & Benefits

Publiceringsdatum
13 maj 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Om tjänsten
Som HR Rewards Specialist inom Compensation & Benefits hos vår kund kommer du att ansvara för att utföra belöningsoperationer för ett definierat geografiskt område över flera länder. Du kommer att ingå i det EMEA-baserade teamet bestående av högt kvalificerade specialister och arbeta i en samarbetsvillig miljö där dina huvudsakliga intressenter är seniorledningen och linjechefer i Sverige och utomlands. Tjänsten är en del av HR Service Center-teamet.

I din roll som HR Rewards Specialist kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebära:

  • Utföra belöningsoperationer relaterade till fördefinierade tjänster över utsedda geografiska områden, inklusive årliga belöningar, kompetensframsteg, årlig Mercer Submission, marknadsanalys, m.m.
  • Fungera som ämnesexpert för belöningsoperationer och Tier 2-agent för Client Experience Services.
  • Stödja implementering/förändring av utformningen av förmåner för korttidsanställda.
  • Delta i implementeringen av globala policyutrullningar lokalt och globala projekt.
  • Säkerställa att belöningsprocesser levereras korrekt och i tid samt säkerställa överensstämmelse med lagkrav och företagspolicyer.
  • Ge råd till kunder (anställda, linjechefer) om återkommande, standardiserade belönningstjänster.
  • Ge belöningsrådgivning till rekryterare om befordringar, laterala rörelser och komplexa rörelser.

Tjänsten som HR Rewards Specialist är ett konsultuppdrag på 6 månader

Om dig
Vi söker dig som har några års erfarenhet inom HR och inom Compensation & Benefits. Du har praktisk erfarenhet av att arbeta i internationella miljöer och utmärkta Excel-färdigheter (presentationer, pivot-tabeller, xlookups, etc.) samt en datadriven inställning. Erfarenhet från liknande roller i större internationella organisationer och arbete med Mercer och/eller Willis Towers Watson är meriterande.

Vidare tror vi att du är en person med passion för både siffror och människor. Du ser utmaningar som en källa till utveckling och har en vilja att lära dig nya saker samt är medveten om den externa miljön och nyfiken på att benchmarka underliggande trender. Du är en naturlig relationsbyggare och trivs med att arbeta i team för att uppnå gemensamma mål. Affärsorientering och problemlösningsförmåga är viktiga egenskaper för denna roll.


Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare:

Marie Ekvall via marie.ekvall@adecco.se

Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via info@adecco.se

Välkommen med din ansökan!

Adecco Sweden AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
20 maj 2024 (1 dag kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Varje dag gör vi skillnad. För företag, organisationer och individer. Vi ser dagligen våra konsulter och kandidater komma ut i jobb hos våra kunder. Det är anledningen till varför vi går till jobbet varje dag. Som en av världens största HR-leverantörer har vi individens utveckling och kundens behov i fokus, för vi vet hur viktigt det är för ett företags konkurrenskraft att ha rätt person med rätt kompetens på rätt plats.