Hoppa till innehåll

Rekryteringsassistent till Axis Communications i Lund

Är du en driven person som har tidigare erfarenhet av kompetensbaserad rekrytering? Vill du fortsätta utvecklas på ett företag som leder sin bransch? Då ska du se hit! Axis söker nu en rekryteringsassistent till deras HR-team! Låter detta som en roll för dig? Sök redan idag då rollen ska tillsättas omgående!Om tjänsten

På Axis erbjuds du att bli del av ett företag vars framgång i stor utsträckning beror på högkvalificerad personal och deras starka, öppna och tillåtande företagskultur. På Axis finner du innovativa och engagerade medarbetare som är kärnan i verksamheten och den framgång som Axis taktar mot. Som världsledande företag inom nätverksvideo erbjuder Axis olika övervakningssystem och andra pålitliga säkerhetslösningar.

I denna roll erbjuder vi dig en möjlighet att bli en del av Axis HR-avdelning under december till april som har tillväxten och framgången för Axis anställda i fokus. Vi letar efter dig som vill följa med Axis i sitt mål att fortsätta bygga, utveckla och stödja deras fantastiska HR-team.

I rollen som rekryteringsassistent kommer du att stötta HR-teamet med kompetensbaserade rekryteringsprocesser. Detta innebär att du kommer arbeta med att skriva annonser, ringa screeningsamtal, searcha för specifika roller och nejtacka kandidater vid behov. Du kommer även få utföra administrativa uppgifter i system som Workday för att sköta schemaläggning och andra HR-relaterade uppgifter.
I denna roll kommer det därför vara av stor vikt att snabbt kunna ta till sig ny information och kunna kommunicera med kandidater samt kollegor på ett förtroendeingivande sätt.

Du erbjuds

 • En chans att få in foten på ett stort internationellt bolag i framkant i sin bransch
 • Ett initialt uppdrag via oss på Academic Work som sträcker sig till april med eventuell möjlighet till förlängning


Arbetsuppgifter
 • Utföra daglig HR-administration i HR-systemet Workday
 • Skriva annonser
 • Hålla screeningsamtal
 • Sourca för specifika roller
 • Tacka av kandidater vid behov


Kvalifikationer
 • Har eftergymnasial utbildning inom relevant område
 • Har god erfarenhet av kompetensbaserad rekrytering
 • Har erfarenhet av liknande roll inom HR
 • Har goda kunskaper i HR-systemet Workday
 • Kan kommunicera obehindrat på både svenska och engelska då bägge språken kommer förekomma i arbetet

Kunskap kan erhållas genom utbildning, erfarenhet eller att vara självlärd.

För att lyckas i rollen har du följande personliga egenskaper:

 • Strukturerad
 • Nätverkande
 • Kommunikativ
Vår rekryteringsprocess

Denna rekryteringsprocess hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten skickas till Academic Work.

Vi tillämpar löpande urval och annonsen kan därmed komma att tas ned innan sista ansökningsdag om det är så att vi har gått vidare till urvals- och intervjufas. Rekryteringsprocessen innehåller två urvalstest: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att kunna hitta den kandidat med högst potential för tjänsten samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.

Academic Work logotyp
Sök jobbet
Sista ansökningsdag
07 jan. 2024 (39 dagar kvar)
Område
Yrkesroll
Typ av anställning

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se
http://www.academicwork.se

Fler jobb från samma arbetsgivare