Hoppa till innehåll
Academic Work logotyp

Maskiningenjör till innovativt företag i Lund

Publiceringsdatum
05 juli 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Har du ett starkt teknikintresse och vill arbeta på ett företag med ett tydligt fokus på hållbarhet? Här får du möjlighet att växa och vara med på en spännande resa i en internationell miljö. VI söker dig som är strukturerad, självgående och innovativ. Låter detta som något för dig? Fortsätt då att läsa!Om tjänsten

Företaget arbetar med högteknologiska lösningar som bidrar till en mer hållbar värld och möjliggör klimatsmart ekonomisk tillväxt genom patenterad teknologi inom området. I denna roll kommer du att vara en del av mekanikavdelningen där ditt huvudfokus kommer att ligga på mekanisk utveckling av nya och befintliga maskiner.

Du erbjuds

  • En omväxlande roll på ett växande företag där du får ett ansvar redan från början och där du uppmuntras komma med förbättringsförslag.
  • Möjligheten att vara en del av ett företag som ligger i framkant inom sin bransch och arbeta med den senaste och unika tekniken.


Kvalifikationer
  • Har en kandidatexamen eller högre i maskinteknik. Erfarenhet av elektroteknik är meriterande, men inget krav
  • Har erfarenhet av CAD-konstruktion. Erfarenhet av Autodesks produkter är meriterande, men inget krav
  • Inte drar sig från att ta initiativ

Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av PLM-processer, simulering eller mekanisk utveckling. Det är också meriterande om du har arbetat med teknisk dokumentation eller med liknande uppgifter från en industriell produktutvecklingsmiljö.

Kunskap kan erhållas genom utbildning, erfarenhet eller att vara självlärd.

För att lyckas i rollen har du följande personliga egenskaper:

  • Strukturerad
  • Självgående
  • Resultatorienterad
Vår rekryteringsprocess

Denna rekryteringsprocess hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten skickas till Academic Work.

Vi tillämpar löpande urval och kommer plocka ner annonsen när tillräckligt många kandidater har nått slutskedet i rekryteringsprocessen. Rekryteringsprocessen innehåller två urvalstest: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att kunna hitta den kandidat med högst potential för tjänsten samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.

Academic Work logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
03 september 2024 (47 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se