Hoppa till innehåll
Ansök nu

Söker du efter en ny möjlighet inom en internationell miljö och en etablerad organisation som är ledande inom sitt område? Detta är en unik chans att arbeta i ett tvärvetenskapligt forskningscenter, baserat på världens mest kraftfulla neutronkälla. Vi letar nu efter en projektbaserad Junior Risk Manager att ansluta till ESS. Låter detta intressant? Ansök redan idag!Om tjänsten

Som en Risk Graduate på ESS kommer du att vara ansvarig inför projektledningen för hantering och samordning av projektprocesserna. I denna befattning kommer du också att ha ansvar över projektets riskregister för att säkerställa att informationen är underhållen och aktuell. Du kommer att arbeta nära specialister inom riskhantering och få lämplig utbildning för att utvecklas i din nya position. I befattningen kommer du att arbeta med verktygen Primavera P6, Primavera Risk Analysis, IRIS BI och Fortress.

Du erbjuds

 • På ESS kommer du att erbjudas möjligheten att arbeta med talangfulla och passionerade människor samt en unik möjlighet att vara involverad i utvecklingen och byggandet av en världsledande anläggning för materialforskning.
 • Som konsult för Academic Work erbjuder vi betydande möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande på vår webbplats


Arbetsuppgifter
 • Ansvara för uppdateringen av projektets riskregister.
 • Genomföra riskverkstäder i hela organisationen
 • Skapa kvartalsvisa riskrapporter
 • Göra uppdateringar och ändringar i riskhanteringsprocesserna


Kvalifikationer
 • Ha avslutad masterexamen inom industriell teknik, projektledning eller motsvarande erfarenhet inom relaterad ingenjörsvetenskap.
 • Ha erfarenhet av att arbeta i projekt.
 • Ett intresse av att arbeta med riskhantering.
 • Är flytande på engelska, både skriftligt och muntigt eftersom det är det talade språket i organisationen.

Det är meriterande om du har

 • Arbetat i projekt inom industrin eller haft en befattning som projektledare.

Kunskap kan erhållas genom utbildning, erfarenhet eller att vara självlärd.

För att lyckas i rollen har du följande personliga egenskaper:

 • Samarbetsinriktad
 • Strukturerad
 • Självgående
Vår rekryteringsprocess

Denna rekryteringsprocess hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten skickas till Academic Work.

Vi tillämpar löpande urval och annonsen kan därmed komma att tas ned innan sista ansökningsdag om det är så att vi har gått vidare till urvals- och intervjufas. Rekryteringsprocessen innehåller två urvalstest: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att kunna hitta den kandidat med högst potential för tjänsten samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.

Mer info
Område
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
25 nov. 2023 (55 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare