Hoppa till innehåll
Academic Work logotyp

Junior Maskiningenjör till Alfa Laval i Lund

Ansök nu

Är du en maskiningenjör i början av karriären som drömmer om att bli en del av ett stort, växande företag på den internationella marknaden? Ansök redan idag då vi arbetar med löpande urval!Arbetsuppgifter

I rollen som junior maskiningenjör på Alva Laval kommer du att i projektform arbeta i väldigt nära samarbete med termiska specialister, prototypverkstäder, materiallaboratorium, processutvecklingsteam och tillverkningsenheter. Ditt huvudsakliga ansvarsområde kommer vara konstruktionen av värmeväxlar där konstruktion, simulering och validering av produkten mot de mekaniska kraven är viktiga aktiviteter.

  • Delta i utvecklingsprojekt som en del av ett tvärfunktionellt projektteam där produktdesign och mekaniska aspekter kommer att vara ditt ansvarsområde.
  • Innovation, CAD-modellering, simuleringar, testspecifikationer, analys, systemuppdateringar och problemlösning är typiska uppgifter och kommer vara en del av din vardag.


Kvalifikationer
  • Avslutad maskiningenjörsexamen eller likvärdig
  • Erfarenhet av 3D CAD design i Creo (eller motsvarande)
  • Talar och skriver obehindrat på svenska och engelska då kommunikation sker dagligen på båda språken
  • Stort allmänt tekniskt intresse
Det är meriterande om du:
  • Har tidigare erfarenhet av simulering

Som person ser vi att du är självgående, innovativ och självutvecklande. Du är dessutom kreativ och analytisk och har ett stort intresse för ny teknologi. Du trivs att arbeta nära kollegor och är bra på att kommunicera och samarbeta.

Information om rekryteringsprocessen

Det första steget i rekryteringsprocessen består av två psykometriska tester. På Academic Work tror vi på potential och psykometriska tester hjälper oss att lära känna dig, inte bara ditt CV. Tester gör det också möjligt att hantera våra ansökningar både objektivt och icke-diskriminerande.

  • Matrigma mäter den kognitiva förmågan och testet tar 12 minuter att genomföra. Den kognitiva förmågan består bland annat av en persons begåvning för problemlösning, logiskt tänkande samt förmågan att ta sig an ny information
  • MAP är ett personlighetstest baserat på Five Factor Model of personality. Testet tar ca 40 minuter att genomföra

Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Mer info
Område
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
11 juli 2023 (41 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare