Hoppa till innehåll

Junior DevOps ingenjör till Axis Communications!

Nu har du chansen att bli en viktig nyckelsspelare på ett av regionens mest attraktiva arbetsplatser. Gillar du att arbeta som länken mellan utveckling och verksamhet samtidigt som du har en stark känsla för kvalitet och effektivitet kommer du garanterat att känna dig som hemma!Om tjänsten

Axis arbetar med utveckling av nätverksbaserad kameraövervakning och erbjuder i dagsläget både kameror och systemlösningar inom området. Företaget är ledande inom sin bransch och har kontor i 20 länder samt samarbetspartners världen över. Med sina innovativa lösningar och härliga företagskultur är Axis därmed en av de mest attraktiva arbetsplatserna i branschen.

Som DevOps ingenjör kommer du att vara med och utveckla en helhetslösning som kopplar samman Axis slutanvöndare med ett växande utbud av kameror och hårdvara. Du kommer du tillhöra ett DevOps-team som arbetar med Axis egna Video Management System (AXIS Camera Station) där man fokuserar på CI/CD-kedjan och testautomatisering för både kärnprodukt och tillhörande komponenter. Teamet består idag av fem personer med varierade bakgrund inom både utveckling och test.

Du erbjuds

 • En chans att arbeta i en världsledande global organisation med väldigt goda utvecklingsmöjligheter inom företaget.
 • En mentor som kommer ha ett personligt intresse i din utveckling och finnas som bollplank för idéer, feedback och frågor.
 • Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.


Arbetsuppgifter
 • Tillsammans med teamet utveckla Axis Video Management System som skrivs i C#.NET
 • Arbeta med test automation för både huvudprodukten och tillhörande komponenter
 • Designa, utveckla, dokumentera, underhålla och monitorera CI/CD pipelines, standarder och processer
 • Utveckla och utvärdera DevOps-metodiken för att bli ännu effektivare


Kvalifikationer
 • Har erfarenhet av C#, .NET och GitHub
 • Har tidigare arbetslivserfarenhet inom DevOps-metodik
 • Grundläggande erfarenhet av molntjänster, AWS eller Azure
 • Flytande i både svenska och engelska i tal och skrift

Det är meriterande om du har arbetat med test automation sedan tidigare.

Kunskap kan erhållas genom utbildning, erfarenhet eller att vara självlärd.

För att lyckas i rollen har du följande personliga egenskaper:

 • Problemlösande
 • Initiativtagande
 • Kommunikativ
Vår rekryteringsprocess

Denna rekryteringsprocess hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten skickas till Academic Work.

Vi tillämpar löpande urval och annonsen kan därmed komma att tas ned innan sista ansökningsdag om det är så att vi har gått vidare till urvals- och intervjufas. Rekryteringsprocessen innehåller två urvalstest: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att kunna hitta den kandidat med högst potential för tjänsten samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.

Academic Work logotyp
Sök jobbet
Sista ansökningsdag
25 nov. 2023 (52 dagar kvar)
Område
Typ av anställning

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se
http://www.academicwork.se

Fler jobb från samma arbetsgivare

Stockholms stad
Organisation & ledning
Företagslogga
Stockholms stad
Försäljning
Företagslogga