Junior C-utvecklare inom framtidens logistik- och automationslösningar

Junior C-utvecklare inom framtidens logistik- och automationslösningar

Vill du vara med och utveckla framtidens automationslösningar inom lager och logistik? Hos Consafe Logistics i Lund får du möjligheten samtidigt som du får jobba nära produkten och se att ditt arbete gör skillnad. Klappar ditt hjärta även lite extra hårt för utveckling i C så är det just dig vi söker!
Arbetsuppgifter

Du kommer att jobba på en arbetsplats med ett system i ständig utveckling vilket innebär att ingen dag är den andra lik. Projekten teamet jobbar med kan innebära allt från vidareutveckling av befintliga system till nyutveckling för nya kunder eller lagerlösningar, därmed kommer arbetet vara väldigt varierande och du kommer ha stor möjlighet att utveckla din kompetens. Tillsammans med teamet ansvarar ni för att WMS-systemet Astro fungerar med kundernas automationslösningar genom att integrera Consafes lösningar med kundernas befintliga lagersystem. Tekniker du främst kommer arbeta med är utveckling i C och databashantering, SQL men kommer även komma i kontakt med en hel del C#. Systemet rullar på flera olika hårdvarustrukturer och operativsystem; Windows, AIX och Linux och är numera även molnbaserat.

Du kommer till exempel att:

 • Tillsammans med ditt team lösa komplexa problem till Consafes kunder
 • Utveckla nya lösningar från scratch
 • Få vara med och utveckla framtidens lösningar inom lager och automation

Tjänsten passar dig som har ett starkt intresse för utveckling i C och vill bredda dina kunskaper ytterligare. Du har en målsättning om att jobba i ett kompetent och kundfokuserat team i ständig utveckling och där man tillsammans satsar på framtidens lösningar för kunderna.

Arbetsuppgifter


Kvalifikationer

För att trivas i rollen tror vi att du tycker det är spännande med logistikflöden och du ser dig som en framtida grym C-utvecklare. Consafe mjukvara är komplex och det kommer att ta lite tid att sätta sig in i kodbasen, därav ser vi att du vågar fråga kollegor och motiveras av att lära dig nytt. På listan över personliga egenskaper så skulle du med största sannolikhet beskriva dig själv som en noggrann, problemlösare som är duktig när det gäller att samarbeta med andra!

Vidare söker vi dig som:

 • Har en högskole- eller civilingenjörsexamen inom exempelvis datavetenskap, fysik, matematik, elektroteknik eller liknande
 • Har grundläggande kunskaper inom C från främst studier eller arbete
 • Har grundläggande kunskaper inom C# från främst studier eller arbete
 • Har grundläggande kunskap inom Oracle och/eller MS SQL server från främst studier eller arbete
 • Flytande i både svenska och engelska i tal och skrift

Det är meriterande om du har:

 • Erfarenhet från Lager/logistik eller automation
ÖVRIG INFORMATION
 • Start: Omgående
 • Omfattning: Heltid
 • Placering: Lund
 • Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Consafe Logistics önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Jobbkrav
Mer info
Område Lund
Yrkesroll Data & IT, Utvecklare
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.academicwork.se
Sista ansökningsdag 21 mars 2023 (53 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se