Hoppa till innehåll
Academic Work logotyp

Global Marketing Automation Specialist till Axis Communication i Lund

Brinner du marketing automation och har erfarenhet av Salesfore och Pardot? Är du en god kommunikatör och brinner för att nätverka? Då kan detta vara rollen för dig! Vi söker nu för Axis räkning en Global Marketing Automation Specialist som ska få vara med och driva utveckligen av deras CRM-system internt. Låter detta som en spännande roll för dig? Sök rollen redan idag då vi går igenom urvalet löpande!Arbetsuppgifter

Ditt huvudfokus är att vara super-user av de funktioner som finns tillgängliga i systemet, skapa riktlinjer, köra träningar och stödja användare. Rollen kommer även inkludera uppgifter som:

  • Granskning av systemet och se till att det används korrekt och att de skapade riktlinjerna följs
  • Ansvara för att granska e-post- och landningssidesmallar och se till att de är moderna och användarvänliga
  • Skapa och uppdatera träningar, sätta upp 1st line helpdesk och erbjuda globalt stöd för användare
  • Du kommer att stödja kollegor med att sätta upp kampanjer, skapa tillgångar och rapportera


Kvalifikationer
  • God erfarenhet av Salesforce och Pardot
  • Erfarenhet av strategiskt arbete kring kundresan i digitala kanaler
  • Har tidigare erfarenhet av ett globalt företag

Som person är du serviceinriktad, kan fokusera på detaljer och är strukturerad.

Vi söker en person som är driven och proaktiv med förmågan att driva initiativ. Du är en god kommunikatör med förmåga att hantera människor med god förmåga att samordna mellan flera intressenter. Du har erfarenhet av att arbeta i en global miljö och du är en riktig lagspelare. Det är viktigt att du vill bidra till positiv samarbete för en positiv, kreativ och stimulerande arbetsmiljö.

Övrig information
  • Start: Omgående
  • Omfattning: Heltid
  • Placering: Lund

Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Mer info
Område
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
22 maj 2023 (55 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare