Hoppa till innehåll
Academic Work logotyp

Ekonomiansvarig till bolag i Centrala Lund

Ansök nu

Är du en erfaren ekonom och vill utmana dig själv i en mångsidig roll? Då ska du se hit! Vi söker nu för vår kunds räkning en ekonom som blir en en nyckelspelare i att driva verksamheten framåt och stötta teamet i att nå deras mål. Låter detta som en spännande roll? Sök redan idag då den ska tillsättas omgående!Om tjänsten

I rollen kommer du arbeta brett med ekonomiarbetet. Allt ifrån löpande bokföring, till att analysera kassaflöde. Arbeta med projektuppföljning och göra årsredovisningar. Rollen är för dig som vill utvecklas tillsammans med ett mindre bolag där du får ta ett stort ansvar. Du kommer vara VDn's högra hand inom ekonomifrågor och hjälpa till att forma bolaget i rätt riktning.

Du erbjuds

 • ett initialt uppdrag via oss på Academic Work på 6 månader med chans till förlängning eller överrekrytering


Arbetsuppgifter
 • Löpande redovisning
 • Analysera kassa prognos och kassaflöde
 • Etablera årsbokslut och årsredovisning
 • Ekonomisk rådgivning


Kvalifikationer
 • har en eftergymnasial utbildning inom ekonomi och/eller finans
 • har tidigare erfarenhet av en liknande roll där du fått ta mycket ansvar över hela ekonomiarbetet
 • kan kommunicera obehindrat på svenska, då koncernen kommunicerar på detta språk

Det är meriterande om du tidigare arbetat i Fortnox.

För att lyckas i rollen har du följande personliga egenskaper:

 • Självgående
 • Kvalitetsmedveten
 • Resultatinriktad
Vår rekryteringsprocess

Denna rekryteringsprocess hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten skickas till Academic Work.

Vi tillämpar löpande urval och annonsen kan därmed komma att tas ned innan sista ansökningsdag om det är så att vi har gått vidare till urvals- och intervjufas. Rekryteringsprocessen innehåller två urvalstest: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att kunna hitta den kandidat med högst potential för tjänsten samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.

Mer info
Område
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
25 nov. 2023 (56 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare