Hoppa till innehåll
AB Sydsten logotyp

Fordonsreparatör

Publiceringsdatum
16 januari 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Vi söker dig som genom flexibilitet, respekt, eget engagemang, samarbete och helhetssyn vill vara med och bidra till den fortsatta utvecklingen i ett produktivt företag.

Arbetsuppgifter
I vår verkstad repareras och servas framför allt tunga fordon (entreprenadmaskiner). Arbetsuppgifter för dig som reparatör innefattar bland annat service, felsökning och reparation av alla förekommande verkstadsarbeten. Tjänsten innebär ett nära samarbete tillsammans med ett team med reparatörer.

Formell kompetens
Vi söker dig som har lämplig utbildning eller arbetslivserfarenhet. Har du erfarenhet av reparationer av entreprenadmaskiner är det meriterande. Vidare behöver du ha grundläggande datorkunskaper.

B-körkort är ett krav.

Omfattning/tjänstgöringsort
Tjänsten är på heltid med placering i Dalby.

Personliga egenskaper
Du har ett stort intresse av service och reparationsarbete, framför allt av tunga fordon. Du har lätt för att samarbeta och som person är du positiv och lösningsorienterad.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och att du delar våra värderingar.

Liknande Jobb

AB Sydsten logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
29 februari 2024 (6 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

AB Sydsten är ledande tillverkare och leverantör av fabriksblandad betong, bergmaterial och grus i Skåne, Blekinge och Halland. Vi erbjuder tillhörande tjänster samt unik kompetens inom de områden där våra produkter används. Vi har betongfabriker, grustag, bergtäkter samt tillverkning och lagerhållning av krossprodukter på flera orter i södra Sverige där också huvuddelen av våra kunder återfinns.

AB Sydsten ägs till 50% av Skanska Sverige AB och till 50% av Unicon Beton A/S. Liksom våra ägare har vi hög kompetens och lång erfarenhet inom våra produktområden. Vi är ca 120 medarbetare och omsätter ca 700 mkr.