Produktutvecklare till framgångsrikt konsultföretag

Produktutvecklare till framgångsrikt konsultföretag

Har du ett intresse för att göra en produkt så attraktiv och användarvänlig som möjligt? Gillar du att arbeta varierat och med olika projekt beroende på kundens önskemål? Stämmer detta in på dig, tveka inte att söka denna tjänst som Produktutvecklare hos vår kund i Lund som arbetar på konsultbasis ut mot spännande kunder.

Dina arbetsuppgifter

I rollen som Produktutvecklare på detta företag ser dina arbetsuppgifter olika ut beroende på vilka projekt som kunden behöver hjälp med. Det handlar ofta om högvolymprodukter där delar som materialval, funktion, kostnad, design och användarvänlighet står i centrum gällande dina arbetsuppgifter. Det är ofta fokus på hur du gör en produkt så attraktiv som möjligt för slutanvändaren. Du arbetar både självständigt och i team tillsammans med olika kontaktytor inom företaget. Då vår kund är ett konsultföretag får du möjligheten att arbeta både inhouse och ute hos kund.

Din profil

Vi söker dig med tekniskt intresse och gillar att skapa goda och långsiktiga relationer. Du vill aktivt bidra till företagets utveckling samt kultur. Du gillar ansvar och struktur tillsammans med en serviceinriktad ådra. Vi ser gärna att du arbetserfarenhet av liknande yrkesroll med en högskole- eller civilingenjörsutbildning i grunden.

Skallkrav
  • Högskole- eller civilingenjörsutbildning i maskinteknik eller motsvarande
  • Minst ett till två års arbetserfarenhet inom liknande roll
  • Kunskap inom något av de vanligaste CAD och PDM-/PLM-systemen
  • God presentation och dokumentationsförmåga
  • God kunskap i svenska och engelska, tal och skrift
Meriterande
  • Erfarenhet av konstruktion i plast/polymera material
  • Erfarenhet av konstruktion i aluminium, stål och plåt
  • Inkapsling av elektronik
  • Arbetserfarenhet inom konsultbranschen
  • Tidigare samarbete med andra kompetensområden som exempelvis industridesign, elektronik och mjukvara
Om oss

Xllnc Advise Recruitment är experter på att hitta rätt kandidat för rätt tjänst och har lång erfarenhet av att rekrytera personal inom olika branscher. Med fokus på affärsområdena IT, Teknik och Administration förmedlar vi jobb både till dig med tidigare arbetslivserfarenhet och till dig som är i början av din yrkeskarriär.

Villkor

Placering: Lund
Omfattning: Heltid
Start: Omgående men hänsyn till eventuella önskemål
Urval: Sker löpande, tjänsten kan komma att tillsättas innan annonsens slutdatum.
Tveka inte, skicka in din ansökan redan idag!
Mer info
Kontaktperson Daniel Andersson
Telefon 0721 61 72 73
Område Lund
Yrkesroll Organisation & ledning, Produktionsledning, Marknadsföring, Teknik & Ingenjör, Ingenjör, Civilingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Xllnc Advise Recruitment AB
Sista ansökningsdag 29 aug (10 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vår kund ett är konsultföretag och har idag kontor runt om i Sverige och internationellt. I Lund, där du som förhoppningsvis ny medarbetare har din bas, arbetar de i huvudsak med bland annat produktutveckling, projektledning och konstruktion. Här arbetar teamen dagligen med att ta fram nya smarta lösningar som till slut ska skapa ett mervärde för kunden. Företaget är måna som sina anställda och där du får chansen att arbeta med härliga kollegor som utvecklas både tillsammans och individuellt. Det är du själv som bestämmer hur mycket du vill utvecklas.