Varierande säljjobb med eller utan erfarenhet

Varierande säljjobb med eller utan erfarenhet

Är du ute efter ett arbete där du kan ha kul på jobbet och även bli framgångsrik? Då passar du in i vårt team! Försäljning är ett fantastiskt roligt arbete med nya erfarenheter och upplevelser varje dag. Du har möjligheten att ingå i ett sammansvetsat team med oss där vi stöttar och gläds åt varandras framgångar.

Vi söker nu personal inför sommaren och hösten 2022! Vi kommer att ha lediga platser både på heltid och deltid och söker främst personer som har möjlighet att jobba i minst 5 veckor eller mer!

Det vi erbjuder Dig är:
  • Grundlig utbildning
  • Feedback och stimulans
  • Goda möjligheter att avancera inom företaget, skräddarsytt efter dina önskemål
Heltid 24 500 kr + provision på allt du säljer.

Vi söker dig som ser saker från den positiva sidan och har ett leende på läpparna. Du är framåt, nyfiken och gillar utmaningar.

Vi vill utbilda dig från grunden där du befinner dig idag och mot de mål du vill uppnå i din egen takt. Humor och envishet är ett stort plus.

Det viktigaste är att Du ser försäljning som ett framtidsyrke där Du vill utvecklas och göra karriär. Du får verktygen av oss.

Vi ser gärna att ditt pass är uppdaterat, då vi emellanåt åker till varmare platser för teamutbildningar!

Du har körkort & tillgång till egen bil.

Du kommer att marknadsföra multimaskinen Clear Sky, ett av världens mest hälsosamma luftreningssystem. Man kan även skura golv, putsa fönster, kemtvätta helt utan kemikalier, mm. Gå gärna in på vår hemsida och läs mer.

Eftersom vi skräddarsyr dina kund besök får du ett schema som är anpassat efter dina önskemål, som du kan med fördel kombinera med dina fritidsintressen, familj och vänner. Då besöken är förbokade känner du dig alltid välkommen dit du kommer.

Bifoga CV och ditt personliga brev i din ansökan!

Ansökningarna bearbetas löpande och för den som är tillgänglig redan nu finns möjligheten att matchas mot uppdrag omgående. Välkommen med din din ansökan redan idag!

Produkten
Världshälsoorganisationen (WHO) uppskattar att mer än en byggnad av fyra har problem med inomhusluftkvalitet. Inomhusluften är mer förorenad än utomhusluften (5 till 100 gånger, US EPA). Luftföroreningar inomhus rankas som en hög prioriterad hälsorisk - det är rankat på 5:e plats som en orsak till ohälsa i världen (WHO). 90% av vår tid spenderar vi inomhus.

Clear Sky är en unik kvalitetsprodukt med en av marknadens bästa garantier och är en portabel luftrenare med flera funktioner. Den har funnits på marknaden i över 25 år och säljs idag i 25 länder över hela världen.

Clear Sky tilldelades 2016 Plus X Award för sin höga kvalitet, design, användarvänlighet och funktion.

#workatclearsky
Mer info
Område Lund
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 30 juli 2022 (30 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Clear Sky är luftrenaren som levererar dag efter dag, månad efter månad och år efter år. Med ett innovativt filterlöst filtreringssystem, som binder och eliminerar upp till 99.9996% av alla skadliga partiklar, är detta i vår mening den mest effektiva och kostnadseffektiva produkten för luftrening.

Utöver luftrening är systemet utbyggbart med en mängd olika funktioner som möjliggör en komplett hemvård. Clear Sky kan allt ifrån att rena luften, rekonditionera bilen, djuprengöra och tvätta mattor och möbler, tvätta fönster till att rykta hästar mm.

Vi är stolta över att kunna erbjuda en mycket hållbar och miljömedveten produkt som kan användas helt utan kemikalier.