Servicetekniker sökes till Visiopharm i mellersta Sverige

Servicetekniker sökes till Visiopharm i mellersta Sverige

Visiopharm söker ny servicetekniker för att utöka vår service och support av Hamamatsu digitala patologiskanners. Hamamatsu är en av marknadsledarna inom digitala preparatglasskanners för forskning- och kliniskt bruk. Du kommer som servicetekniker på Visiopharm att få arbeta med en världsledande leverantör av optiska instrument till en bred användargrupp, allt från kliniska laboratorier till forskningsavdelningar.

Dina arbetsuppgifter
Merparten av din tid används för att besöka våra kunder i samband med förebyggande underhåll, service och support av våra utrustningar. Du ska också kunna råda kunderna att använda våra produkter på bästa sätt.

Personliga egenskaper
Du ska vara strukturerad och serviceminded så att kunderna alltid kan räkna med dig. För att lyckas är det viktigt att du tycker om att arbeta självständigt och att du är självgående. Ansvarstagande är en hörnsten som värdesätts högt. Du har en positiv inställning och ett trevligt bemötande mot arbetskamrater och kunder.

Din kvalifikation och erfarenhet
Du har erfarenhet som resande servicetekniker och har en teknisk utbildning. Vana vid arbete i instrument innehållande optik, mekanik och elektronik. Du behöver en bra känsla för finmekanik. Arbetet innefattar arbete med installation och felsökning av mjukvaror i framförallt Windowsmiljö varför det finns ett behov av datavana.

Vi erbjuder
Visiopharm har kontor i Lund och Stockholm. I Lund finns verkstad för fin- och grovmekanik samt elektronik. I Stockholm finns ett servicekontor. Serviceavtal på Hamamatsu skanners finns i hela Sverige. Du kommer att arbeta med utgångspunkt från Stockholm och arbetsområdet blir mellersta och norra Sverige, främst Mälardalen och Södra Norrland. Beräknat ca 50 övernattningar per år. På Visiopharm hjälps vi åt och det kan förekomma resor i vårt övriga område som stöd åt servicetekniker eller för installation av ny utrustning. Du kommer fortlöpande utbildas internt till certifierad servicetekniker av vår huvudleverantör. Vi samarbetar också med externa serviceorganisationer i Norge och Finland där du som representant för Visiopharm hjälper till med råd och beställning av reservdelar.

Tjänsten ska tillsättas omgående varför vi gärna mottager din ansökan snarast.

Vill du veta mer eller har några frågor är du välkommen att kontakta Nicki Nielsen (+45 2020 9790). Se också vår hemsida: www.visiopharm.com

Körkortskrav

B

Arbetstider och omfattning

Tillsvidare (provanställning 6 månader)

Heltid

Ersättning

Fast lön
Mer info
Område Lund
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Servicetekniker
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 20 feb 2021 (28 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Visiopharm grundades 2001 och är ett privatägt aktiebolag. Med hjälp av avancerade artificiell intelligensen utvecklar och levererar Visiopharm verktyg för analys av histopatologiska preparat. Företaget arbetar internationellt har över 900 bildanalyslicenser och otaliga användare i mer än 40 länder. Visiopharm är också distributör av Hamamatsus digitala patologiprodukter där preparatglasskanner är den centrala delen. Med denna typ av skanners digitaliserar man preparatglas med miljarder pixels upplösning. Dessa digitala glas används sedan för analys inom akademiska institutioner, biofarmaceutisk industri och diagnostiska centra. Visiopharm är marknadsledande i Norden med närmare 200 skannerinstallationer. Företagets huvudkontor ligger i Danmarks Medicon Valley med kontor i Sverige, England, Tyskland och USA.