Tre trädgårdar och hus i Lund behöver pysslas om

Tre trädgårdar och hus i Lund behöver pysslas om

Tycker du om trädgård och huspyssel och vill arbeta 10 - 12 timmar i veckan som du mestadels själv planerar utifrån vad arbetuppgifterna kräver. Mitt företag förvaltar tre små flerfamiljshus som ligger inom fem - tio minuters promenad från varandra i Lund.

Trädgårdsarbetet innebär att hålla efter ogräs, klippa gräs där robotklipparna inte kommer åt, att plantera och och hålla snyggt i rabatter och runt huset.

Huspyssel handlar inte om annat än vad en någorlunda händig person brukar klara av. Enklare reparationer, kanske byta en skåplucka som skadats eller bättringsmålning där det behövs eller rensa avloppet till vasken i köket i någon lägenhet.

Vi tar in hjälp utifrån för allt som kräver särskild kompetens eller behörighet liksom för alla större jobb.

Hur mycket och vad du kan göra bestäms av vad du har för kunskaper och erfarenhet. Vet du t ex hur man beskär träd får du gärna göra det. Är du osäker så tar vi in hjälp just för det arbetet.

Hör av dig och berätta lite om dig själv, du behöver inte skriva längre än jag gjort i den här annonsen, så kontaktar vi dig inom en vecka eller två. Välkommen!
Mer info
Område Lund
Yrkesroll Fastighet, Fastighetsskötare
Typ av anställning Deltid, Extrajobb
Sista ansökningsdag 26 juli 2019 (10 dagar kvar)