Ekonomiassistent 50%

Ekonomiassistent 50%

Är du en strukturerad ekonomiassistent som vill jobba på ett företag med goda värderingar och där ett genuint intresse för miljö och hållbarhet genomsyrar hela verksamheten? Vi söker nu en ny medarbetare till vår ekonomiavdelning. Vår ekonomiavdelning består av 5 personer och vi ansvarar för all redovisning och rapportering.

Arbetsuppgifter
Som ekonomiassistent kommer du i huvudsak att arbeta med leverantörsfakturor. Du kommer att scanna in fakturor och sedan validera dem vilket betyder att du kontrollerar dem så att alla uppgifter har kommit in rätt och är korrekta.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har gymnasieutbildning med ekonomisk inriktning eller liknande erfarenhet från likvärdig roll. Det krävs att du har en god datavana och det är meriterande om du har arbetat i affärssystem som JD Edwards och Navision. Vi är ett internationellt företag så du behöver kunna uttrycka dig obehindrat på svenska och engelska.

För att trivas i rollen behöver du kunna arbeta självständigt och med eget driv. Du ska ha ett servicetänk och en god förmåga att kunna strukturera och prioritera dina arbetsuppgifter. Till trots självständigt arbete så är vår avdelning för ett nära samarbete och att kunna driva vår avdelning tillsammans framåt.

Tillträde
Anställningen är en är en tillsvidare tjänst på 50% med placering i Lund, vi tillämpar 6 månaders provanställning.

Intresserad?
Välkommen med en ansökan senast 14/4, vi arbetar dock med löpande urval och tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista datum så sök redan idag.

Om du har några frågor kring tjänsten eller kring rekryteringsprocessen så ber vi dig att kontakta karin.baeck.ext@veolia.se

Veolia Water Technologies levererar till kommunala och Industrikunder en långsiktig hållbar vattenmiljö genom överlägsen teknologi för minskade miljörisker. Med expertis och teknologi i världsklass har företaget globalt 10000 anställda i 135 affärsenheter (teknologicenter/säljbolag), lokaliserade i 54 länder runt om i världen. Veolia Water Technologies AB i Sverige består av AnoxKaldnes, Hydrotech och VA-Ingenjörerna, och totalt cirka 150 anställda.
Mer info
Område Lund
Yrkesroll Ekonomi, Ekonomiassistent
Typ av anställning Deltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)