HR-Generalist till Veidekke Entreprenad

HR-Generalist till Veidekke Entreprenad

Tjänstebeskrivning & erbjudande

Gillar du ordning och reda, färdiga processer och ett väl utarbetat arbetssätt? Då är detta inte rätt jobb för dig.

Veidekke har en relativt ung HR organisation som är under uppbyggnad och en organisation som vill och behöver lära nytt och få kunskap om professionellt HR arbete. I gällande arbetsmarknad finns stora utmaningar med att rekrytera nya och kvalificerade medarbetare och företaget jobbar aktivt med att stärka och förmedla sin företagskultur. Veidekke är inte som alla andra byggbolag. De bygger kanske inte det coolaste och häftigaste, men de jobbar alltid efter värderingarna Profesjonell, Redelig, Entusiastisk och Grensesprengende. Med dessa värdeord som grund skapas ett värdeskapande samspel med medarbetaren i fokus.

I den här tjänsten kommer du att arbeta i en omväxlande och bred roll med såväl operativa som administrativa ärenden. I tjänsten som HR- generalist kommer du ha ett nära samarbete och stötta cheferna ute i regionen inom HR-frågor, samt vägleda och utveckla dem. Utöver det präglas ditt arbete av en roll där du hjälper till att utveckla Veidekkes interna arbete kring HR, medarbetarnas livsresa och de praktiska delar som rollen kräver. Vidare är du ett stöd till HR-chefen och på sikt en bra kugge i företagets framtid.

Personprofil

Vi söker dig som gillar att bygga upp saker från grunden, att vrida och vända på olika möjligheter för att bibehålla en tydlig progression i ditt arbete. Vidare har du en driven personlighet med en naturlig nyfikenhet och ett sinne för humor. Veidekke värnar mycket om personalens välmående och vi vill gärna att du är en bidragande faktor i detta arbete. Då dina dagar och arbetsuppgifter varierar, krävs det att du som person är flexibel och trivs i en föränderlig miljö.

Vidare krävs följande för tjänsten:
  • En akademisk examen inom HR-området eller motsvarande
  • 1-2 års erfarenhet av brett HR-arbete
  • B-körkort och tillgång till bil
Det är även meriterande för tjänsten om du är van vid att arbeta i programvaran Successfactor. I övrigt kommer dina personliga egenskaper värderas högt i rekryteringsprocessen och din förmåga att driva på ditt arbete och vilja förändra och förbättra.

Övrigt

Start: Enligt överenskommelse
Omfattning: Heltid, Tillsvidare
Arbetstid: Kontorstider
Plats: Lund

PerformIQ - rekrytering av personal med egenskaper från idrott/föreningsliv, är vår samarbetspartner och vi hänvisar eventuella frågor om tjänsten till Rekryteringskonsult Nicklas Nilsson på nicklas.nilsson@performiq.se. Skicka in din ansökan redan idag då intervjuer sker löpande. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Lund
Yrkesroll HR & Personal
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Performiq
Hemsida http://www.performiq.se
Sista ansökningsdag 19 aug 2022 (7 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Veidekke är inget vanligt byggföretag. Visserligen bygger vi allt från broar och bostäder, vägar och tunnlar, men det är vår syn på människor som är annorlunda. Veidekke är en idé om hur människor tillsammans kan skapa goda resultat. Vi tror på involverande krafter och kollektiv intelligens - att olika kompetenser och infallsvinklar ger ett bättre slutresultat. Därför är mångfald en tillgång. Vi driver ett omfattande genus- och mångfaldsarbete för att skapa en ännu mer inkluderande arbetsmiljö och kultur som tar tillvara på människors olikheter. Vi bygger med hjärta. Veidekke är Skandinaviens fjärde största bygg- och anläggningsföretag med en total omsättning på ca 38 mdr NOK. I Sverige har vi ca 2 200 anställda och en omsättning på ca 14,3 mdr SEK (2021).