Biträdande butikschef till 3Butiken Nova Lund

Biträdande butikschef till 3Butiken Nova Lund

Vi står med öppna armar, redo att välkomna vår nästa stjärna och buddy till rollen som biträdande Butikschef eller Senior Deputy Store Manager som vi säger, till 3Butiken Nova Lund. Vi söker dig som är en stjärna inom försäljning och som har ett stort intresse av att utvecklas inom ledarskap.

Är du redo för nästa steg i din karriär och vill utvecklas i en ledarroll? Drömmer du om att utvecklas i ledarskap? Som Senior Deputy Store Manager får du all utbildning du behöver för att få de bästa förutsättningarna att utvecklas vidare inom Tre.

Ditt nya jag, i vårt lag - En dag i butiken
Det är starten på en ny dag. Du och ditt team ser till att göra butiken är i ordning, städad och fin. Du sätter upp försäljningsmål, planerar dagen och håller dig uppdaterad kring vår senaste produktlansering och pågående kampanjer. Kanske har du under dagen ett möte med din chef där ni går igenom era resultat och det som står i fokus eller så har du kanske utvecklingssamtal med en av dina medarbetare. Snart tar du och teamet emot dagens första kund.

Som biträdande butikschef i 3Butik har du fokus på både din egen och teamets försäljning, kundnöjdhet, och daglig drift. Du lever vår kultur och är en förebild för andra. Tillsammans med teamet strävar du dagligen efter att nå din egna samt butikens budget och leverera kundmöten med hög kvalitet.

Om vi får gissa är du en som
jobbar som säljare idag och kan visa vägen genom att ha en hög försäljning för nya, likväl befintliga säljare. Du motiveras av att ta ansvar, kan arbeta strukturerat och känner dig mogen nog att ansvara för en drift av en egen butik. Oavsett så är vi rätt säkra på att du är målinriktad och bra på att prioritera trots att du kanske är ny i karriären. Du gillar att lösa problem och ger det där lilla extra för att få saker att hända.

På Tre blir du en del av:
  • En fantastisk företagskultur, med nära kontakt till hela säljorganisationen
  • Du får en trygg arbetsgivare som tar väl hand om sina medarbetare, vilket märks utifrån de utmärkelser vi årligen får (se exempelvis Great Place To Work och Karriärföretagen)
  • Tre är en arbetsplats där individuell utveckling och intern rörlighet är ett av våra stora fokusområden
  • Med hjälp av drivna medarbetare, engagerade ledare och våra interna utbildningar ger vi dig förutsättningar att växa på Tre
Ansökan
Låter det här som något för dig? Vi tar emot ansökningar via denna annons och flitiga som vi är, så jobbar vi löpande med vår rekryteringsprocess. Det betyder att tjänsten kan bli tillsatt redan imorgon, så tveka inte att visa ditt intresse så snart du har möjlighet.

I den här rekryteringen gör vi en bakgrundskontroll på våra slutkandidater, du får mer information om detta under rekryteringsprocessen.

Skicka in din ansökan redan idag innehållande:
  • Curriculum Vitae
  • Personligt brev, där du beskriver hur en bra säljare leder team framåt samt varför just du skulle passa bra för rollen
Varmt välkommen med din ansökan - Varmt välkommen till 3Stores
Mer info
Område Lund
Yrkesroll Försäljning, Butik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 23 dec 2022 (24 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Välkommen till Tre, telekomaktören som älskar att utmana och utforska. Vi tror på laget före jaget, vi vill ge dig ditt livs bästa ledare, vi älskar olikheter, hatar orättvisor och vi applåderar bra resultat framför långa arbetsveckor. Visst låter det Trevligt?