Skadetekniker till Toveks Bil i Lund

Skadetekniker till Toveks Bil i Lund

Vi söker nu en skadetekniker till vår moderna skadeverkstad på Toveks Bil i Lund, där vi är auktoriserade på ett av marknadens ledande märken - Audi.

Du kommer att ingå i ett team med skadetekniker och servicerådgivare som tillsammans strävar efter att återställa våra kunders bilar till dess ursprungsskick. Detta ställer höga krav på noggrannhet, kvalité och med ett öga för slutprodukten. Du kommer att få arbeta med den senaste tekniken och få vidareutbildning via Audis egna utbildningar. Låter det här intressant? Vill du jobba tillsammans med oss i en av landets modernaste Audiverkstäder? Läs vidare och se om du är vad vi söker!

För rollen som skadetekniker hos oss ser vi att du har en fordonsteknisk utbildning samt gärna några års erfarenhet av yrket. Du är noggrann, driven och trivs med att arbeta i team. Rollen ställer höga krav på tekniskt kunnande och vi ser att du är en van datoranvändare. Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av våra system: Elsa, Cabas och/eller Automaster. B-körkort är ett krav. Vi tror att du är nyfiken och vetgirig och att du tillsammans med oss vill fortsätta att utveckla vår moderna aluminiumverkstad.

Hos oss får du tryggheten av att vara en del i ett stort företag med goda utvecklingsmöjligheter. Vi erbjuder förmåner i form av uppskattade personalrabatter och friskvårdsbidrag. Tillsammans på Toveks Bil vill vi vara våra kunders naturliga val samtidigt som vi har roligt på jobbet och trivs med det vi gör. Vi tror att du som passar in hos oss är en lagspelare och mån om att både du och dina kollegor gör ett bra jobb tillsammans.

Tillträde: Enligt överenskommelse

Lön: fast månadslön

Arbetsort: Lund

Omfattning: heltid
Mer info
Kontaktperson Magnus Silvborg
Telefon 046-2743061
Område Lund
Yrkesroll Fordon, Mekaniker
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 7 feb 2020 (18 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi är ett familjeföretag med ett motto - Hela vägen - och vi ser vår personal som vår framgångsfaktor och hos oss ska du utvecklas och utmanas i din yrkesroll. Du har ett välmående företag och starka varumärken i ryggen och kompetenta kollegor att jobba sida vid sida med. Vi är en stor, men samtidigt enkel, okomplicerad och familjär organisation där vi är nära till beslut. Vår verksamhet präglas och styrs mycket av våra oerhört starka varumärken, som alla är marknadsledande inom sina segment. Bra egenskaper för att trivas hos oss är positivitet, initiativtagande, sunt förnuft och vilja att vara en del i det vinnande laget.