Kalkylingenjör till THAGE Kalkyl

Kalkylingenjör till THAGE Kalkyl

Ta möjligheten och bli vår nya Kalkylingenjör på THAGE Kalkyl, med inriktning mot byggserviceprojekt!

THAGE erbjuder dig en tjänst i ett familjärt byggföretag med goda utvecklingsmöjligheter, där du kommer att få räkna och arbeta med spännande byggserviceprojekt.

Arbetsuppgifter

I rollen som Kalkylingenjör, till byggserviceprojekt, inom THAGE på vår Kalkylavdelning samarbetar du nära vår Byggserviceavdelning. Samtidigt har du ett nära samarbete med kollegorna på Kalkylavdelningen. Du ansvarar för att upprätta anbuds- och produktionskalkyler. I din roll hjälper du även produktionen med att upprätta ÄTA- och klimatkalkyler.

Rollen innebär en nära dialog med Områdeschefer och platschefer inom Byggserviceavdelningen vilket innebär att du behöver vara lyhörd och flexibel. I rollen behöver du vara bra på att strukturera och organisera ditt arbete på ett effektivt, enkelt och engagerat sätt.

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper
  • Du har en god datorvana, goda kunskaper i Office 365 program, erfarenhet av kalkyl- och mängdningsprogram
  • Du uttrycker dig väl i både tal och skrift på svenska och engelska
  • Du har byggteknisk bakgrund med minst 5 års arbetslivserfarenhet av byggproduktion
  • Du har ingenjörsutbildning med inriktning mot bygg eller motsvarande
  • Meriterande med erfarenhet av kalkylering av byggserviceprojekt samt klimatkalkyler
  • Meriterande med erfarenhet i programmen Bluebeam Revu, Bidcon, Byggsamordnaren och 3d program
  • B-körkort
Du är en positiv och social person som trivs med att samarbeta med andra. Du är noggrann och har öga för detaljer. Du trivs i en roll där du får ta eget ansvar, vilja att lära nytt och självständigt planerar ditt arbete på ett noggrant sätt som följer våra processer.

Övrig information

Start: Enligt överenskommelse
Plats: Lund

Välkommen med din ansökan innan den 31 augusti. Du söker tjänsten genom att fylla i ansökningsformuläret nedan. Om du har några frågor kring tjänsten eller rekryteringsprocessen får du gärna höra av dig till Anders Nilsson på HR, tfn.: 0702-25 60 30 eller mail: anders.nilsson@thage.com

Tänk på att under Byggsemestern, vecka 28-31, kan svar dröja. Vi återkommer så snart vi kan. Urvalet sker löpande, så kom gärna in med din ansökan så snabbt som möjligt.
Mer info
Område Lund
Yrkesroll Bygg & Hantverk
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 31 aug 2022 (13 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

THAGE I SKÅNE AB ingår i den familjedrivna THAGE-koncernen. Här jobbar vi som tycker om korta beslutsvägar, gärna tar eget ansvar och alltid gör det lilla extra för både våra kunder och varandra. Vi är idag omkring 400 medarbetare inom koncernen och har en omsättning på ca. 1,2 miljarder. Vår koncern består av byggverksamhet med egen entreprenad-, byggservice-, håltagning- och snickeriavdelning, samt plåtslageri, smide och fastighetsförvaltning. Hos oss på THAGE är du som medarbetare i fokus och det är viktigt för oss att du får växa och utvecklas i din roll. Vi är certifierade enligt ISO 9001, ISO 14001 och ISO 45001 (Kvalitet, Miljö och Arbetsmiljö) men framför allt har vi bestämt oss för att vara den bästa byggaren på vår marknad.
THAGE bygger södra Sverige med engagemang, enkelhet och effektivitet.