Junior utvecklare till NewSeed

Junior utvecklare till NewSeed

Har du ett stort intresse för IT-utveckling och trivs i en innovativ miljö med chans till att påverka? Är du student eller nyexaminerad och kan arbeta deltid? Då är tjänsten som junior utvecklare på NewSeed rätt för dig!

NewSeed startades 2009 av Magnus Lindgren där kärnverksamheten är utvecklingen av webbtjänster på Internet. Företaget har byggt allt från små individuella kundanpassade lösningar till stora internationella lösningar. NewSeed erbjuder även affärsutveckling för att hjälpa företag att växa med stöd av IT.

Rollen

I rollen som junior utvecklare kommer du att vara en stödfunktion till företagets utvecklare och du kommer att arbeta med problemlösning i olika projekt. Till din hjälp har du erfarna kollegor som stöttar dig i dina arbetsuppgifter. Arbetstiderna varierar och schemat anpassas till dina studier och företaget ser till att dina uppdrag matchar din kompetensnivå och intresseområden.

Tjänsten är på deltid och för rätt person finns det goda möjligheter till heltidsanställning inom 6-12 månader. Inledningsvis kommer du att vara anställd som konsult på Temp-team och arbeta hos NewSeed. Företaget finns placerat i Lund med utsikt ända till Köpenhamn.

Du erbjuds

Ett företag som andas innovation och IT med mycket idéer! NewSeed erbjuder spännande projekt samt möjlighet till personlig utveckling och utbildning. Företaget deltar i hackatons och konferenser runt om i Europa när möjlighet ges.

Din profil

Tjänsten som junior utvecklare passar dig som studerar inom IT på universitet eller högskola och har något år kvar av studierna alternativt är nyexaminerad inom området och inledningsvis vill arbeta deltid. Som person är du en engagerad problemlösare som är ansvarstagande med ett stort intresse för utveckling. Vidare har du en förmåga att ta egna initiativ samt komma med förbättringsförslag i dina projekt.

I rollen som junior utvecklare ser vi gärna att du har följande kvalifikationer;
  • erfarenhet av webbutveckling
  • kunskap om React och goda kunskaper i HTML5
  • erfarenhet av REST API
  • erfarenhet av versionshantering i GIT
Det är även meriterande om du har erfarenhet av C# och Perl.

Intresserad?

Då vi har ett löpande urval kan tjänsten som junior utvecklare komma att tillsättas innan slutdatum. Sök därför redan idag. Varmt välkommen med din ansökan!
Mer info
Kontaktperson Cindy Hultman
Telefon 040-6110770
Område Lund
Yrkesroll Data & IT
Typ av anställning Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 7 okt 2020 (11 dagar kvar)