Erfaren CNC- operatör med kunskap i MasterCam!

Erfaren CNC- operatör med kunskap i MasterCam!

Rollen

Vi söker en erfaren CNC- operatör till verkstadsteamet i Lund som främst kommer att arbeta med femaxlig fleroperationsmaskin. Ditt arbete kommer att innefatta hela processen, från mottagandet av filer/ritningar till färdigställd produkt, där betydande del utgörs av programmering och ställande av maskinen av mestadels mindre serier. Du har ansvar för att varje steg i processen utförs på ett noggrant och kvalitetsmässigt sätt. Mestadels programmering görs i MasterCam varför vi sätter stort värde på din erfarenhet i detta.
Arbetstiderna är förlagda till dagtid, måndag-fredag men skift kan förekomma i vissa perioder.

Din profil

Som person är det viktigt att du kan arbeta självständigt samtidigt som du är en god lagspelare. Du är noggrann i dina utföranden, förstår vikten av kvalitén i ditt arbete samt är ansvarstagande som person. Du brinner för yrket och vill utveckla såväl dig själv som företaget du arbetar i. Du värdesätter ett positivt arbetsklimat där du tillsammans med engagerade kollegor arbetar för ett gott resultat och hålla en bra sammanhållning.

Vi söker dig som har lång erfarenhet av liknande arbetsuppgifter och innehar yrkesutbildning som CNC-operatör. Vi ställer som krav att du har erfarenhet av MasterCam och har du dessutom erfarenhet av att ha arbetat med femaxlig fleroperationsmaskin ses detta som meriterande.
Vidare har du erfarenhet av CAD/CAM program och övriga kunskaper så som svarvning eller motsvarande ses som meriterande. Du behärskar det svenska språket i såväl tal som skrift.

Intresserad?

Är du vår kunds nästa medarbetare och stjärna? Då vill vi ha din ansökan redan idag. Du söker tjänsten via länken nedan. Då vi har ett löpande urval till tjänsten är det viktigt att du skickar din ansökan så fort som möjligt för att öka dina chanser att komma med i urvalsprocessen.

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Martin Amarelle på telefonnummer 070-858 33 05.
Mer info
Kontaktperson Martin Amarelle
Telefon 040-6110770
Område Lund
Yrkesroll Industri & Anläggning, Maskinarbete
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Temp-Team Sverige AB
Sista ansökningsdag 3 dec (15 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Söker du en ny utmaning som CNC-operatör? Känner du dig hemma i programmet MasterCam? Gillar du att driva projekt från början till slut? Då har vi tjänsten för dig!