Fartfylld Säljare & Ledare!

Fartfylld Säljare & Ledare!

Är du någon som gillar en fartfylld vardag, tycker om att pusha andra framåt och drivs av resultat? Då har vi jobbet för dig- Bygg ditt egna säljteam!

Om tjänsten:

Nu får du får möjligenheten att bygga upp och utveckla ett eget dreamteam. Du kommer att vara en förebild för dina säljare utifrån dina egna goda försäljningsresultat. Som ledare för ett team är du den viktigaste kuggen i hjulet hos oss och du ansvarar inte bara över ditt egna försäljningsmål, utan du coachar, utbildar och ansvarar även över resultaten för dina medarbetare. Du är till för att hjälpa de att nå framgång. Du ska tillsammans med ditt säljteam kontakta samt bearbeta företag via telefon och sälja våra mobil- samt växellösningar. Ni kommer även göra mötesbokningar där du besöker kunden på plats för försäljning person till person eller alternativt ha ett möte via Microsoft Teams.

Din Profil

Vi söker någon som drivs av resultat, har en stark vilja och vill utveckla sina ledaregenskaper. Du är en person som har dokumenterad erfarenhet av försäljning med goda resultat, gärna F2F+B2B. Vi ser gärna att du har erfarenhet av att leda ett team. Det är viktigt att du har lätt för att integrera med nya människor utifrån en professionalism och en lättsamhet. En fördel är om du har ett tekniskt intresse och en god teknisk förståelse.

B-körkort

Svenska i tal och skrift

Om vårt OnePartnerGroup:

OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på ett 50-tal orter i Sverige och har över 2500 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav.
Mer info
Område Lund
Yrkesroll Marknadsföring
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 14 juni 2021 (37 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Teleman är en svensk telefonoperatör som befinner sig i lokala Lund och som har varit aktiva i över 20 år inom telefoni- och internetbranschen.

Just nu befinner sig företaget i en expansionsfas och söker en dokumenterad ledare som ska bygga sitt eget säljteam för att sedan sälja konkurrenskraftiga mobilabonnemang och molnväxlar till företag och privatpersoner i Lunds kommun och närliggande kommuner.