Key Account Manager

Key Account Manager

Har du erfarenhet av försäljning, är prestationsinriktad och motiveras av att göra framgångsrika affärer? Boom! Då har vi rollen för dig! Interkom befinner sig i en expansionsfas och vi söker nu en Key Account Manager till teamet!

Interkom AB 
Interkom AB är ett dotterbolag till Teleman AB, en mobiloperatör i Lund med många års erfarenhet inom IT- och telekombranschen. Interkom är ett kommunikationsbolag som arbetar med att leverera moderna lösningar till företag över hela Sverige. De erbjuder molntjänster som telefoni- och växeltjänster, elektroniska körjournaler och digitala skärmar till fastigheter samt en rad andra produkter för att hjälpa företag att digitalisera och förenkla sin vardag.

Interkoms erbjudande
Interkom är i en expansionsfas och erbjuder en fartfylld roll inom B2B-försäljning med stora utvecklingsmöjligheter. Du får vara en del av ett härligt gäng och du erbjuds en fri roll där du får ta mycket eget ansvar och påverka. De sitter i helt nyrenoverade lokaler i centrala Lund. De erbjuder friskvårdsbidrag och utöver en fast månadslön har de även ett taklöst provisionssystem.
 
Om rollen
I rollen som Key Account Manager ansvarar du för hela säljprocessen, från prospektering, uppsökande bearbetning av kunder via telefon och kundmöten för avslut. Ditt huvudsakliga fokus i rollen är att bredda företagets kundportfolio genom att bearbeta nya kunder och sälja in kommunikationslösningar och molntjänster. Vidare arbetar du även för att bygga upp relationer med återförsäljare.

Tjänsten är förlagd på heltid under kontorstider måndag – fredag. Tillträde efter årsskiftet, eller enligt överenskommelse.
 
Vem söker vi?
Vi söker dig med erfarenhet av försäljning, gärna B2B. Har du tidigare säljerfarenhet av IT-/molntjänster, Microsoftprodukter och/eller telefoni är det ett stort plus. Vi kommer lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper och vi ser gärna att du är en lagspelare som brinner för att göra affärer och alltid sätter kunden i fokus. Du är ambitiös och uppskattar en fri roll där du lämnas stort eget ansvar. Krav på goda kunskaper i svenska, i både tal och skrift samt B-körkort.

För att trivas i rollen tror vi att du är en person som triggas av att arbeta med höga mål och tävlingar. Du är öppen för feedback och vill utvecklas. Det förväntas att du tar initiativ och är modig nog att misslyckas på vägen, men även att du löser problemen direkt när de uppstår och snabbt tar dig vidare.

Har du kommit ända hit och checkat boxarna är det nog dags att slänga iväg din ansökan. Vi ser fram emot den!

Ansökan
I denna rekryteringsprocess samarbetar Interkom med OnePartnerGroup. Vid frågor kan du kontakta ansvarig rekryterare Elin Fröjd på elin.frojd@onepartnergroup.se eller på 070-763 12 93.

Vi arbetar med löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum. Så tveka inte på att skicka in din ansökan redan idag!


Vi på OnePartnerGroup jobbar med rekrytering och bemanning utifrån vår största drivkraft – att se dig lyckas och nå dina mål på både kort- och lång sikt. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig, oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder.

Med en lokal förankring på ett 50-tal orter, från Malmö i söder till Kalix i norr, finns vi nära dig. Utifrån ett brett kontaktnät och med en god lokalkännedom erbjuder vi ett stort utbud av lediga tjänster som kan passa dig, inom flera branscher. Välkommen till Sveriges lokalaste rekryterings-och bemanningsföretag du också.
Mer info
Område Lund
Yrkesroll Marknadsföring
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.onepartnergroup.se/
Sista ansökningsdag 21 dec 2022 (16 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på ett 50-tal orter i Sverige och har cirka 2500 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav. För oss är det viktigt att du ska trivas och känna glädje över att gå till jobbet. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig. Oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder. www.onepartnergroup.se