Löneadministratör för uppdrag till kund i Lund

Löneadministratör för uppdrag till kund i Lund

TNG söker för kunds räkning en löneadministratör till ett företag i Lund med start omgående

Är du en fena på löner och har erfarenhet som löneadministratör? Då har vi uppdraget för dig!
Vi söker just nu en löneadministratör för omgående konsultuppdrag på ett spännande företag i Lund.

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Företaget har ett omgående behov av en löneadministratör där fokus ligger på löneprocessen i deras svenska verksamhet. Kunden erbjuder ett roligt och utmanande arbete med många kontakter i den operativa verksamheten.

För oss på TNG är det också oerhört viktigt att du som konsult trivs och känner dig trygg i din anställning. Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag med kollektivavtal. Det innebär att du som konsult omfattas av kollektivavtalets villkor för exempelvis lön, försäkringar, tjänstepension och semester.

Dina framtida arbetsuppgifter
  • lönekörningar
  • månadsavstämning av lönerelaterade konton, inrapportering av skatt och sociala avgifter
  • administration av pensioner och andra förmåner
  • serva de anställda med olika frågor gällande avtal, tidrapportering, löneutbetalning mm
ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Uppdraget är på heltid och förväntas pågå under 6 månader med möjlighet till förlängning.

Du blir en del av företagets ekonomiavdelning och kommer ha ett nära samarbete med en ytterligare löneadministratör med lång erfarenhet av bolaget.

VEM ÄR DU?

Vi söker dig med erfarenhet av löneadministration sedan tidigare.
Har du arbetat med Visma så är det ett plus.

INTRESSERAD?

Detta är ett bemanningsuppdrag vilket innebär att du kommer att bli anställd av oss på TNG och arbeta som konsult på plats hos vår kund. Vi sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Är du intresserad av tjänsten, ansök snarast! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Vänligen sök via vårt ansökningsformulär då vi inte tar emot ansökningar via email. Du söker enkelt med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Motivera istället kort i ansökningsformuläret varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan live via hemsidan. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.
Mer info
Kontaktperson Lovisa Wang-Larsen
Telefon 0708-888 411
Område Lund
Yrkesroll HR & Personal, Löner & Förmåner
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida https://www.tng.se/
Sista ansökningsdag 27 okt 2019 (12 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

TNG: Specialister på fördomsfri rekrytering och bemanning TNG är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag och specialister på fördomsfri rekrytering. Vår vision är att se bortom fördomar vilket innebär att du söker jobb mer rättvist och fördomsfritt, vilket bidrar till en hållbar arbetsmarknad. TNG ser till kandidatens framtida arbetsprestation och kompetens, inte enbart CV-historik. Genom anonyma ansökningsprocesser, skräddarsydda arbetspsykologiska screeningtester och en transparent kandidatupplevelse utmanar TNG sina kunder att låta fakta gå före magkänsla, namn, ålder, kön och bakgrund när de rekryterar. Det bidrar till nya medarbetare och talanger, ökad mångfald, bättre lönsamhet och innovation hos våra kundföretag samt nya karriärmöjligheter för jobbsökare. Så här går det till när du söker jobb fördomsfritt: https://www.youtube.com/watch?v=ySMqqigPh10 TNG arbetar inom hela tjänstemannaområdet och har också rekryteringsspecialister inom TNG Tech, TNG IT Digital samt dotterbolaget Ada Digital. Företaget har kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, och Örebro, samt rekryterar och bemannar åt 400 kunder på 40 andra orter runt om i Sverige. Se alla våra lediga jobb just nu: https://www.tng.se/lediga-jobb Läs mer om vår fördomsfria rekryteringsprocess: https://www.tng.se/rekryterings-process Vill du jobba som konsult via oss? https://www.tng.se/jobba-som-konsult Vår hemsida: https://www.tng.se/