Arbetande förman

Arbetande förman

Swerock är en av landets största leverantörer av grus- och bergkrossprodukter med över 200 täkter.

Till våra verksamheter i Blentarp, Veberöd och Bergsjöholm söker vi en arbetande förman som ska leda våra maskinister i det dagliga arbetet.

Om tjänsten

Rollen som arbetande förman innebär att du ansvarar för att leda, planera och följa upp produktionen i samråd med platschefen. Du deltar och leder underhållsarbetet på anläggningarna samt har en aktiv roll i driften.

Då det är en operativ roll söker vi dig som har erfarenhet av tyngre reparationer och felsökning.

Vi tror att du har god förmåga att skapa engagemang, delaktighet och att bygga relationer. Du trivs med frihet under ansvar och att självständigt planera ditt arbete.

Kravprofil

Vi vill att du har erfarenhet från en arbetsledande befattning och är tekniskt kunnig. Har du en verkstadsutbildning och/eller kunskap och erfarenhet av underhåll av tyngre maskiner är detta meriterande.

Vi ser gärna att du förarbevis för hjullastare. B-körkort är ett krav.Stort vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

I denna rekrytering tillämpar vi löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut.

Vi erbjuder

I Peab blir du delaktig i det spännande arbetet att bygga framtidens hållbara samhälle. Vi engagerar oss i sociala frågor och i frågor som rör miljön för de människor som nu och i framtiden påverkas av det vi bygger och anlägger. Vi vill tillvarata all kompetens påarbetsmarknaden och eftersträvar mångfald.

Det är viktigt för oss att du delar våra kärnvärden jordnära, utvecklande, personliga och pålitliga eftersom de är grundläggande för det vi gör. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling. Vill du bygga ett hållbart samhälle med oss?

Välkommen med din ansökan!

Juha Ekholm, platschef , 0733 84 89 46,
Mer info
Kontaktperson Juha Ekholm, platschef
Telefon 0733 84 89 46
Område Sjöbo
Yrkesroll Organisation & ledning, Bygg & Hantverk, Industri & Anläggning, Industri & Produktion
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 16 sept (27 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Peab är en stor koncern som spänner över många verksamheter. Samtidigt har vi en stark lokal närvaro som gör att vi kan jobba nära våra kunder oavsett var i landet de befinner sig. Detta gör att det hos oss finns möjlighet att jobba och utvecklas inom varierande yrkeskategorier och skiftande arbetsområden.

Vi på Peab strävar efter att vara branschens bästa arbetsplats. Vi vill att våra medarbetare ska tycka att det är roligt att gå till jobbet, att de ska trivas, utvecklas och växa. Utvecklingsmöjligheterna på Peab är därför stora, och vi kan erbjuda förmåner utöver det vanliga.