Gruppchef till Kyrkogårdsavdelningen Svenska kyrkan

Gruppchef till Kyrkogårdsavdelningen Svenska kyrkan

Vill du bli en del av kyrkogårdsavdelningen och tillsammans med våra duktiga medarbetare förvalta och utveckla de gröna kulturmiljöer vi ansvarar för? Är du en tydlig ledare med skinn på näsan, som trivs med att leda och operativt arbeta i utomhusmiljö? För vår kunds räkning söker vi nu en arbetsledande gruppchef med placering på Norra Kyrkogården i Lund.

Om tjänsten

Det finns tre gruppchefer inom Lunds pastorats kyrkogårdsavdelning, varav två ansvarar för ledning, planering och samordning av arbetet i det arbetslag som sköter Norra kyrkogården. Arbetslaget består under säsong (april-november) av cirka 35 medarbetare där arbetsmiljö- och personalansvar ligger på gruppcheferna. En tredje gruppchef, med samma ansvar, leder arbetslaget som sköter de yttre kyrkogårdarna och begravningsplatserna.

Som gruppchef leder du det dagliga arbetet och ingår i kyrkogårdsavdelningens ledningsgrupp. Utöver det dagliga arbetet med personal och planeringsarbete, ingår även översyn och kontroll av skötsel och underhållsåtgärder samt uppföljning av skötselplaner och mindre anläggningsarbeten. Gruppcheferna bistår även driftschefen i budgetarbetet rörande arbetslagets område.

Kvalifikationer:

Vi söker dig med eftergymnasial utbildning inom grönyteskötsel, så som trädgårdsmästare, landskapsingenjör eller motsvarande. Du tycker om att leda personal med allt vad det innebär och har sedan tidigare arbetsledarerfarenhet, och erfarenhet av arbete inom grönyteskötsel. Vi ser också gärna att du har kunskap om systematiskt arbetsmiljöarbete.

Du är serviceinriktad och ser kyrkogårdsavdelningens arbete ur ett helhetsperspektiv. Vi ser gärna att du sätter tydliga mål för din omgivning, kommunicerar rakt, tydligt och effektivt, samt att du är öppen och trygg i din ledarroll. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet samt goda referenser. Tidigare arbete inom kyrkogårdsskötsel är meriterande och tjänsten kräver minst B-körkort.

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Ort: Lund

Omfattning: Tjänsten är tillsvidare på heltid med tillträde snarast efter överenskommelse

Sista ansökningsdag: 2018-06-25. Urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt.

För information: I den här rekryteringen samarbetar Svenska kyrkan i Lund med Randstad. För information kring tjänsten, kontakta rekryteringskonsult Charlotta Berlin; charlotta.berlin@randstad.se

Läs gärna mer om kyrkogårdsavdelningen i Lunds pastorat: www.svenskakyrkan.se/lund

Om Randstad:

Hösten 2016 bytte Proffice namn till Randstad. Med över 600 000 anställda i omkring 40 länder är Randstad världens näst största företag inom rekrytering och bemanning.
Mer info
Område Lund
Yrkesroll Organisation & ledning, Chefsbefattningar, Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av Randstad
Sista ansökningsdag 25 juni (4 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Randstad är världens näst största HR-service företag och arbetar med bemanning och rekrytering. Vi är nu representerade i 46 länder, med över en halv miljon medarbetare på uppdrag hos våra kunder varje dag.