Vi söker montör av medicinteknisk utrustning!

Vi söker montör av medicinteknisk utrustning!

Beskriver du dig själv som noggrann, självgående och en person som uppskattar detaljarbete? Har du även ett extra intresse för medicinteknik? Ta chansen och bli en nyckelmedarbetare i produktionen av maskiner som räddar liv.

Information om uppdraget:

Vår kund expanderar och söker just nu renrumsoperatörer till deras verksamhet i Lund. Företaget är ett medicintekniskt företag som arbetar inom organtransplantation. Dessa lösningar är till för att förbättra resultatet av transplantationsprocessen samt även öka tillgången av transplanterbara organ.

Som renrumsoperatör har du en avgörande roll i företaget eftersom du kommer att hantera olika komponenter till maskiner som är till för att rädda människors liv. Du kommer arbeta i en kontrollerad och till viss del isolerad arbetsmiljö där renhet och hygien är av största vikt. De främsta arbetsuppgifterna kommer bestå av:
  • Montage och förpackning av medicinteknisk utrustning i renrumsmiljö
  • Skriva rapporter efter olika aktiviteter i renrum som bland annat underhåll och partikelmätning.
  • Inneha ansvar för sin del av renrum och renrumsproduktionen
Denna tjänst är på heltid och du kommer vara anställd av StudentConsulting men arbeta på plats hos vår kund i Lund. Arbetstiderna är mån-fre 07.00-16:00. Uppdraget är tänkt att starta omgående och är ett långsiktigt uppdrag.

Detta söker vi:

Vi söker dig som är noggrann, samarbetsvillig och ansvarstagande. I och med att du kommer arbeta med montering av teknisk utrustning ställs det höga krav på precision och kvalitet, där du behöver vara fingerfärdig samt uppskatta detaljarbete. Vidare behöver du vara flytande i tal och skrift i såväl svenska som engelska. Vi ser det som en fördel om du har utbildning i eller erfarenhet av renrumsarbete.

Det är meriterande om du har tidigare arbetserfarenhet av arbete inom sjukvården, livsmedel, MedTech eller andra branscher med renlighetskrav.

Låter detta som en tjänst för dig? Tveka då inte utan sök tjänsten redan idag. Vi arbetar löpnande med urval och intervjuer!

Sökord: Montör, Renrum, Medicinsk utrustning, Medtech, Montering

Sökord: Montör, Renrum, Medicinsk utrustning, Medtech, Montering
Mer info
Område Lund
Yrkesroll Industri & Anläggning, Montör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag 30 nov 2022 (4 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi över 11 000 tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.com