Utvecklare med erfarenhet av Angular till IT Informa!

Utvecklare med erfarenhet av Angular till IT Informa!

Är du i början av karriären och på jakt efter en tjänst inom front end-utveckling? Vill du arbeta på ett spännande företag där du får möjligheten att utvecklas? Har du erfarenhet av Angular? Då kan det vara dig vi söker till IT Informa!

Information om uppdraget:

Just nu söker vi dig som vill anta utmaningen som konsult hos spännande IT Informa i Lund. Som konsult innebär ditt arbete att vara ute på uppdrag hos någon eller några av IT Informas kunder, där du bidrar med det just nu är bra på. Tillsammans arbetar ni för att utveckla och förvalta verksamhetskritiska IT-system.

I den aktuella tjänsten kommer du att arbeta ute på ett långsiktigt projekt hos en av IT Informas kunder, där du blir en del av en avdelning på ca 30 personer men arbetar i ett mindre team om ca 3-4 utvecklare. Din roll blir framförallt vidareutveckling inom Front end, och du kommer att arbeta bl.a. i tekniker så som JavaScript, Angular och HTML5.

Tjänsten är på heltid och kommer att starta omgående så snart vi hittat rätt kandidat. Då detta är en direktrekrytering sker rekryteringsprocessen via StudentConsulting, men du kommer bli anställd direkt av IT Informa i Lund. Dina arbetstider i tjänsten är sedvanliga kontorstider måndag-fredag.

Detta söker vi:

Vi söker dig som har en relevant eftergymnasial utbildning inom IT/Data, samt ett stort intresse för Front end-utveckling. Du har goda kunskaper i JavaScript, HTML5 och Angular. Vi tror att du drömmer om att få komma in på ett konsultbolag där du får möjlighet att utvecklas i ett team med likasinnade kollegor.

Vi söker dig som är junior i din karriär, du är antingen nyutexaminerad eller har hunnit skaffa dig något års erfarenhet av liknande arbete. Vi ser det som mycket meriterande om du genom någon form av arbete, praktik eller exempelvis hobbyprojekt har skaffat dig erfarenhet av liknande uppgifter.

Som person söker vi dig som har god social kompetens och erfarenhet av att arbeta i team mot gemensamma mål. Du är lyhörd, ödmjuk och har förmågan att samarbeta med olika personer med olika bakgrund och erfarenheter. Vidare är du noggrann och har ett kvalitetstänk i ditt arbete.

Låter detta som något för dig? Då är du varmt välkommen med din ansökan redan idag! Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kommer att tillsättas så snart vi hittar rätt kandidat. Observera att denna rekrytering hanteras av StudentConsulting, eventuella frågor hänvisas därför till micaela.westerlund@studentconsulting.com

Sökord: JavaScript, Angular, HTML5, Frontend, front end-utveckling, Frontend-utveckling, utveckling, webbutveckling, konsult, konsultbolag
Mer info
Område Lund
Yrkesroll Data & IT, Utvecklare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag löpande (57 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande 
rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi 10 000+ tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.se