Teknisk projektledare inom fiber till Axians ICT AB sökes!

Teknisk projektledare inom fiber till Axians ICT AB sökes!

Har du erfarenhet av projektledning inom fiberteknik? Söker du en omväxlande tjänst där du får ett övergripande ansvar och möjlighet att utvecklas tillsammans med ditt team? Då kan vi ha tjänsten för dig!

Information om uppdraget:

Axians är ett internationellt varumärke specialiserat inom ICT - Information and Communication Technology. I en ständigt vaken och allt mer uppkopplat värld behöver IT-lösningar och kommunikationsinfrastruktur vara under konstant utveckling. Med styrkan av ett team av över 450 IT- och Telecom-specialister i Norden och ett internationellt nätverk med över 9000 medarbetare globalt, hjälper Axians företag, offentliga verksamheter, operatörer och systemleverantörer att designa, implementera, drifta samt förvalta smarta ICT-lösningar i framkant.

För Axians ICT AB:s räkning söker vi nu en projektledare inom fiberteknik. Som projektledare kommer du att leda ditt team med tekniker, allokera personal och ha det övergripande ansvaret för dina projekt. Du kommer att ingå i företagets region Syd med kunder i Lund med omnejd, men resor inom hela Skåne kan förekomma.

Du erbjuds ett utvecklande arbete och chansen att arbeta med ny teknik i spännande projekt hos Axians uppdragsgivare, vilka är flera av Nordens största infrastrukturägare. Du ges möjlighet att arbeta i en kreativ och flexibel arbetsmiljö med utvecklingsmöjligheter. Axians tillhandahåller de verktyg och möjligheter som du behöver för att utveckla dig själv och du bidrar med viljan! Hos Axians arbetar du i en enkel organisation med korta beslutsvägar, långsiktighet och som är kännetecknad av entreprenörskap och autonomi.

Tjänsten är ett heltidsuppdrag med tillträde efter överenskommelse. Beroende på kandidat kan tjänsten komma att vara ett konsultuppdrag där du är anställd av StudentConsulting under provanställningen eller en direktrekrytering, vilket innebär att rekryteringsprocessen sköts av oss på StudentConsulting, men att du blir direkt anställd av Axians. Du kommer att arbeta sedvanliga kontorstider, måndag-fredag, dock med förtroendetid.

Detta söker vi:

För att vara aktuell för tjänsten ser vi att du har minst 3 års erfarenhet av projektledning, alternativt att du har arbetat i minst 7 år som ledande montör eller teamleader och nu är redo för nästa steg i din karriär. B-körkort är ett krav för tjänsten och du ska vara flytande i svenska i såväl tal som skrift. Goda kunskaper i engelska är meriterande. Då arbetet innebär kontakt med såväl kollegor som kunder ställer vi höga krav på din sociala och kommunikativa förmåga.

För att lyckas i uppdraget tror vi att du är driven och har hög ansvarskänsla för ditt arbete. För att trivas hos Axians uppskattar du den självständighet och det entreprenörskap som kännetecknar deras organisation. Vi kommer att lägga stor vikt vid personliga egenskaper.

Låter detta som en tjänst för dig? Ansök redan idag! Urval och intervjuer sker löpande.

Sökord: Fiberteknik, Teamleader, Fiber, Projektledning, Projektledare

Sökord: Fiberteknik, Teamleader, Fiber, Projektledning, Projektledare
Mer info
Område Lund
Yrkesroll Data & IT, Systemadministration
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag 26 feb 2021 (1 dag kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi över 11 000 tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.com