Systemutvecklare för direktrekrytering till MA-system i Lund!

Systemutvecklare för direktrekrytering till MA-system i Lund!

Är du en systemutvecklare med något års arbetslivserfarenhet? Har du dessutom erfarenhet av bl. a. C#, .NET och Visual Studio och är på jakt efter nästa steg i karriären? Då kan det vara dig vi söker!

Information om uppdraget:

Söker du en bred utvecklarroll i ett mindre bolag? StudentConsulting söker just nu en nytänkande och driven systemutvecklare för direktrekrytering till MA-system i Lund. Som systemutvecklare hos MA-system kommer du framförallt att arbeta med nyutveckling och kundanpassningar av systemet ePort, som är ett verktyg för kursadministration.

Som utvecklare på MA-system kommer du att vara en viktig nyckelperson då teamet är litet men engagerat. Ni kommer tillsammans att ha fokus på systemet som helhet och på kundens affär för att hela tiden effektivisera processerna hos kunden genom ePort. Du får möjlighet att driva utvecklingen framåt i en organisation som uppskattar kunskap och engagemang före formalia. Du kommer att behöva ta ett helhetsansvar och vara handlingskraftig.

Tjänsten är en heltidstjänst med start efter överenskommelse. Arbetet är förlagt till kontorstider, måndag-fredag. Rekryteringsprocessen sker via StudentConsulting, men du kommer bli anställd direkt av MA-System och arbeta på deras kontor i Lund.

Detta söker vi:

För att vara aktuell för tjänsten ser vi att du som söker har en relevant högskoleutbildning och ett par års erfarenhet som utvecklare. Du har goda kunskaper i teknikerna nedan:
 • C#
 • .NET
 • ASP
 • SQL-server
 • Microsoft Azure
 • REST API
 • Visual Studio
I övrigt så är det meriterande om du även har kunskaper inom följande:
 • Windows Presentation Foundation (WPF)
 • Windows Communication Foundation (WCF)
 • Apputveckling (kunskaper i Xamarin är extra meriterande)
 • HTML5
 • Webbramverk (exempelvis React)
För att lyckas i rollen tror vi att du är självgående, ansvarstagande och har ett stort intresse av teknikutvecklingen inom ditt område. Du ser hellre möjligheter än problem och är inte rädd för att hugga i när det behövs. Det är viktigt för dig att leverera med kvalitet och arbetar självständigt såväl som i team. Utöver detta är du social och har en affärsmässighet där du rör dig obehindrat i både informella och professionella sammanhang. För rätt person erbjuder MA-system ett spännande arbete med stora möjligheter och ett stort engagemang i sina anställda.

Låter detta intressant? Sök tjänsten redan idag! Vi arbetar med löpande urval och intervjuer, tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum har passerat. Observera att denna rekrytering hanteras av StudentConsulting, eventuella frågor hänvisas därför till micaela.westerlund@studentconsulting.com

Sökord: systemutvecklare, systemutveckling, webbutveckling, C#, .NET, SQL-server, Microsoft Azure, REST API, Visual Studio, WPF, WCF, Xamarin, HTML5, React, Angular,

Om arbetsgivaren:

MA-system AB är sedan 1976 ett kunskapsföretag inom logistikområdet. Vi fokuserar på att öka våra kunders lönsamhet och konkurrenskraft genom att förbättra deras försörjningskedjor och är specialiserade på supply chain management. MA-system Utbildning är Skandinaviens största utbildare av instruktörer inom truck, lift och kran. Fokus idag ligger på eTRUCK, en interaktiv, webbaserad utbildning på flera språk, tillsammans med ePort, en webbaserad kompetensportal.
Besök gärna http://www.masystem.se/ för mer information!
Mer info
Område Lund
Yrkesroll Data & IT, Utvecklare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande 
rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi 10 000+ tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.se