Super user/Systemkoordinator sökes till globalt företag i Lund!

Super user/Systemkoordinator sökes till globalt företag i Lund!

Vill du arbeta med support och har ett intresse för affärssystem? Trivs du i en koordinerande och utbildande roll? Då är du kanske den vi söker!

Information om uppdraget:

För vår kunds räkning söker vi nu någon som vill arbeta som super user och koordinator i Ariba, ett inköpssystem inom SAP. Vår kund erbjuder service inom Supply Chain för lokala företag i Lund samt globala företag. Vår kunds organisation har fyra olika delar - Packaging, Shipping & Customs, Production Logistics och Warehouse & Material Planning.

Som super user och koordinator i Ariba hos vår kund kommer du bli en del av ett ledande företag med visionen att göra mat säker och tillgänglig överallt. Du kommer arbeta med mycket kunniga och drivna kollegor i en utmanande och flexibel arbetsmiljö som fokuserar på leverantörsstyrning.

Du kommer bland annat arbeta:
  • Som super user i organisationens administrativa IT-system
  • Med upplärning av end users
  • Med dokumentation av processer och rutiner
  • Med dokumentation och presentation av klienters behov
  • Mot interna användare såväl som mot leverantörer
Tjänsten är ett konsultuppdrag på heltid, med start omgående. Uppdraget förväntas pågå till och med 31:a augusti 2020. Du kommer bli anställd av oss på StudentConsulting, men arbeta på plats hos vår kund i Lund. Arbetstiderna är sedvanliga kontorstider, måndag till fredag.

Detta söker vi:

För att vara framgångsrik i rollen som super user och koordinator i Ariba behöver du ha en hög känsla för service. Du behöver även ha god kommunikationskompetens i såväl tal som skrift inom svenska och engelska. Det är meriterande om du tidigare har arbetat i någon form av ERP-system/inköpssystem. Det är även starkt meriterande om du har tidigare erfarenhet av att arbeta i SAP med fokus på Ariba samt har arbetat inom support.

Du har förmodligen en eftergymnasial utbildning inom företrädesvis affärssystem eller systemvetenskap, eller likvärdigt.

Som person är du serviceinriktad och har ett starkt driv. Du har ett genuint intresse för att analysera utmaningar och kan komma med innovativa och kreativa lösningar. Utöver detta har du god samarbetsförmåga, är noggrann och kommunikativ.

Låter detta som en tjänst för dig? Ansök redan idag! Urval sker löpande.

Sökord: Inköp, Supply Chain, Koordinator, Super user, SAP

Sökord: Inköp, Supply Chain, Koordinator, Super user, SAP
Mer info
Område Lund
Yrkesroll Data & IT, Systemadministration
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag 13 mars 2020 (19 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi över 11 000 tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.com